Home Personale Logitech lanseaza tastatura lavabila

Logitech lanseaza tastatura lavabila

2 min read
1
0
83

Logitech lanseaza tastatura lavabila, care se curata in chiuveta.Logitech Washable Keyboard K310 se curata si se usuca usor.De cate ori nu s-a intamplat sa versi cafea pe tastatura sau sa-ti cada printre taste firimituri din sandvis. In loc sa incerce sa ne convinga sa nu aducem mancare in apropierea calculatorului, cei de la Logitech au lansat tastatura lavabila. Washable Keyboard K310 costa 30 euro, un pret pe care merita sa-l platesti daca nu te poti dezlipi de butoane nici macar atunci cand mananci sau bei.

Logitech Washable Keyboard K310 poate fi spalata cu mana, la chiuveta, oricand doresti si poate fi scufundata in apa pana la o adancime de 28 cm. Doar mufa USB este sensibila, si ati face bine sa o pastrati la suprafata.

Pe partea din spate, exista mici gauri pentru scurgerea apei, care ajuta ca tastatura sa se usuce rapid. Butoanele, printate cu laser si vopsite prin tehnologia UV, ofera garantia ca literele vor ramane intacte in timpul spalarii.

K310 este rezistenta, iar butoane sale pot suporta pana la 5 milioane de tastari. Exista 12 taste cu functii speciale, cu ajutorul carora poti accesa Internet-ul, mail-ul, jocurile sau poti controla volumul printr-o singura apasare. Gadgetul de la Logitech are taste functionale F, bloc numeric, si este compatibilă cu Windows® XP, Windows Vista® si Windows® 7.

Tastatura nu trebuie instalata. Ea se conecteaza simplu la calculator si poate apoi fi folosita. Va putea fi cumparata in Romania incepand din octombrie.sursa

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

One Comment

  1. Adi

    septembrie 9, 2012 at 11:22

    Frumoasa tastatura 🙂

Check Also

De ce site-ul tau trebuie sa fie optimizat pentru telefoanele mobile

Iti aduci aminte cand ai folosit ultima data smartphone-ul? Sigur ca poti! Asta se intampl…