Home Internet Confortul la bani putini

Confortul la bani putini

3 min read
Comentariile sunt închise pentru Confortul la bani putini
0
46

Cele mai importante criterii dupa care ne luam atunci cand alegem sa plecam in vacanta sunt confortul si ceea ce ni se ofera raportat la pretul pe care il platim. De aceea, am intrat sa fac un research pentru ca vreau sa merg la Iasi in luna martie – aprilie. Am  cateva proiecte acolo si m-am gandit ca o cazare la hotel Iasi mi-ar fi de mare ajutor. L-am ales pe acesta pentru ca mi s-a parut ca au o oferta de foarte buna calitate si pentru ca ofera foarte multe lucruri pentru o cazare Iasi raportat la pretul pe care il dau. As vrea sa va enumar in randurile care urmeaza de ce am ales acest hotel.

hotel-cazare-iasi-1

Primul lucru – mi se pune la dispozitie un apartament modern care este dotat la cele mai inalte standarde pentru ca sederea mea sa devina pur si simplu o incantare prin confort si rafinament, toate intr-un hotel de doar 3 stele. Iar acest lucru pentru mine conteaza pentru ca primul mesaj pe care mi-l transmit este ca platesc un apartament foarte bun raportat la un pret mic, de trei stele.

Al doilea lucru – ce mi se ofera. Am de la o parcare privata, lucru foarte bun pentru ca am de gand sa vin cu masina si vreau sa am unde sa imi parchez masina, mi se ofera o plasma unde ma pot relaxa seara, un frigider si o bucatarie unde stiu sigur ca voi avea ce sa mananc si nu mor de foame, un mobilier modern si un uscator de par pentru a fi sigur ca nu racesc dupa ce imi fac o baie. Si mi se mai ofera si un sitem de trezire – sa fiu sigur ca nu o sa intarzii la nici o intalnire. M-au castigat, pentru mine ei sunt cei mai buni.

hotel-cazare-iasi

Load More Related Articles
Load More By admin
  • Ce reprezintă educația sexuală?

    Ca și definiție traditională se poate spune că educația sexuală este o instrucție a unor p…
  • Lant lung argint

    Atunci cand vrem sa oferim cuiva un cadou deosebit sau sa ne cumparam pentru noi o bijuter…
  • Drujba Micul Padurar

    Intr-o gospodarie apar mereu probleme neprevazute si se gaseste mereu cate o sarcina care …
Load More In Internet
Comments are closed.

Check Also

UZINA MECANICA ŞI ŞASIURI DACIA, INSPIRAŢIE PENTRU TINERELE TALENTE

Groupe Renault România lansează campania creativă « Uzina inspiră pasiune». „3800 de coleg…