Home Personale A predicat că homosexualitatea este păcat

A predicat că homosexualitatea este păcat

2 min read
Comentariile sunt închise pentru A predicat că homosexualitatea este păcat
0
146

Evanghelist american arestat în Londra după ce a predicat că homosexualitatea este păcat.

Tony Miano, un şerif pensionat din Los Angeles, California, a fost arestat în Londra, Anglia, la începutul acestei săptămâni pentru că a predicat despre abţinerea de la imoralitatea sexuală, atât heterosexuală, cât şi homosexuală, în centrul Wimbledon (Christian Post). A fost găsit că a încălcat secţiunea 5 din Ordinea Publică, pentru “folosirea discursului homofobic care ar putea cauza oamenilor anxietate, suferinţă, alarmă sau insultă”, a declarat Miano miercuri, într-un video de pe Youtube.

Predicând din 1 Tesaloniceni 4:1-12, Miano a vorbit despre păcatele sexuale timp de douăzeci şi cinci de minute înainte de a fi oprit de ofiţerii Poliţiei Metropolitane care au spus că, deşi predica în sine nu este o ofensă, partea specifică a Bibliei din care acesta predica a fost interpretată ca ceva homofobic de către femeia care a făcut plângere.

Miano a spus ofiţerilor de poliţie că nu urăşte homosexualii şi a repetat că predicase despre toate formele de imoralitate sexuală – poftă, adulter, dar şi pornografie. A mai spus că “iubeşte homosexualii îndeajuns de mult încât să le aducă adevărul Evangheliei”.

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro Evanghelist american arestat în Londra după ce a predicat că homosexualitatea este păcat | Stiri Crestine.ro

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale
Comments are closed.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…