Home Personale A predicat că homosexualitatea este păcat

A predicat că homosexualitatea este păcat

2 min read
Comentariile sunt închise pentru A predicat că homosexualitatea este păcat
0
51

Evanghelist american arestat în Londra după ce a predicat că homosexualitatea este păcat.

Tony Miano, un şerif pensionat din Los Angeles, California, a fost arestat în Londra, Anglia, la începutul acestei săptămâni pentru că a predicat despre abţinerea de la imoralitatea sexuală, atât heterosexuală, cât şi homosexuală, în centrul Wimbledon (Christian Post). A fost găsit că a încălcat secţiunea 5 din Ordinea Publică, pentru “folosirea discursului homofobic care ar putea cauza oamenilor anxietate, suferinţă, alarmă sau insultă”, a declarat Miano miercuri, într-un video de pe Youtube.

Predicând din 1 Tesaloniceni 4:1-12, Miano a vorbit despre păcatele sexuale timp de douăzeci şi cinci de minute înainte de a fi oprit de ofiţerii Poliţiei Metropolitane care au spus că, deşi predica în sine nu este o ofensă, partea specifică a Bibliei din care acesta predica a fost interpretată ca ceva homofobic de către femeia care a făcut plângere.

Miano a spus ofiţerilor de poliţie că nu urăşte homosexualii şi a repetat că predicase despre toate formele de imoralitate sexuală – poftă, adulter, dar şi pornografie. A mai spus că “iubeşte homosexualii îndeajuns de mult încât să le aducă adevărul Evangheliei”.

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro Evanghelist american arestat în Londra după ce a predicat că homosexualitatea este păcat | Stiri Crestine.ro

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale
Comments are closed.

Check Also

Istoria clatitelor, de la Epoca de Piatra, la tehnologia moderna

Oricat ar parea de ciudat, istoricii sustin ca este foarte probabil ca stramosii oamenilor…