Home Personale Am nevoie sa ma asigur

Am nevoie sa ma asigur

2 min read
Comentariile sunt închise pentru Am nevoie sa ma asigur
0
96

Legea ma obliga.O lege foarte buna de altfel aceea de a avea asigurare la masina.Tocmai mia expirat asigurarea si trebuie sa-mi fac alta.De cand cu internetul care sa dezvoltat foarte mult la noi in tara acum poti sa comanzi si online.Fara sa mai bati drumuri inutile mai ales cand nu ai atat timp disponibil.Un rca ieftin am gasit pe acest sait.

Cu asta ne ocupam zi de zi, de 10 ani. Cautam cele mai bune oferte de asigurare RCA de la toate societatile de asigurari din Romania, le comparam pentru tine si iti livram polita acasa, in aceeasi zi, gratuit sau te asteptam in agentiile noastre.Ne aflam aici pentru a va ajuta sa calculati tarifele RCA la toate societatile de asigurari din Romania. Comparati si alegeti cel mai ieftin RCA si in maxim 24 de ore va livram polita acasa, gratuit!

Nu oricine poate vinde rca.Asigurarea obligatorie se practica numai de asiguratorii autorizati de Oficiul de supraveghere a activitatii de asigurare si reasigurare. Asiguratorii care au primit autorizarea prevazuta la alineatul precedent au obligatia sa realizeze asigurarea, eliberand un inscris probator al asigurarii.

Asadar daca vreti o asigurare ieftina nu ezitati sa contactati acest sait.

 

  • O buna achizitie.

    Poti incheia o asigurare auto daca detii un vehiculul inmatriculat in Romania sau daca urm…
Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale
Comments are closed.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…