Home Personale Bani din poker si pariuri sportive…

Bani din poker si pariuri sportive…

2 min read
2
0
171

Pokerul este unul din jocurile preferate ale lumii online deoarece in lumea online oamenii castiga ceva banuti si vor sa ii inmulteasca asa ca se hotarasc sa joace poker ca sa ii inmulteasca. Nu tot deauna banii care ii bagi in poker ii scoti de doua sau trei ori mai mult ci chiar invers nu ii mai scoti deloc daca nu stii sa joci pentru ca risti sa ii pierzi pe toti. Un joc foarte interesant daca vrei sa castigi bani si stii sa joci. Imi place sa mai joc cu prietenii cand nu avem ce face. Ne strangem cam vreo 5 6 persoane si incep sa incingem un joc de poker. Cum nu poti sa joci poker fara cipsuri avem si o trusa plina cu cipsuri si jucam pe cipsuri pentru a nu mai pierde bani.

Pokerul este o metoda usoara de facut bani dar trebuie sa stii sa si joci dar mai exista si o a doua metoda de facut bani usor aceasta fiind Sport Betting. Pariurile sportive sunt o sursa buna de venit pentru unii care stiu pe ce echipe sa parieze. Chiar acum cateva zile am fost cu un prieten la o casa de pariuri sportive si un domn incasa in acel moment 3000 Lei. O suma destul de bunicica zic eu unul care nu a castigat nici 500 Lei din Sport Betting.

 • Pe ce loc F.I.F.A. mai suntem.

  Echipa nationala a Romaniei a urcat un loc si se afla pe pozitia 51, cu 580 de puncte, in …
 • Pokerul un joc vechi!

  Cu totii stim ce este pokerul si poker online, dar multi dintre noi il considera ca fiind …
 • Pariuri sportive

  De curand am vazut ca echipele romanesti au inceput sa joace si ele fotbal si cand zic ech…
Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

2 Comments

 1. Emanuel

  februarie 27, 2012 at 20:13

  Da, pokerul este un joc foarte popular, dar eu nu cred ca din bani castigati se poate trai, odata si odata tot trebuie sa ii pierzi

 2. Boogie

  februarie 27, 2012 at 22:35

  Si mie imi place sa joc cu pritenii tot asa pe cipsuri, desi in ultima vreme nu prea am mai avut timp pentru asa ceva. Pe net nu am incercat niciodata, dar nici nu ma tenteaza.

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …