Home Credinta Biblia

Biblia

1 min read
7
0
186

Biblia este o carte unica.Nicio carte scrisa de vreun om nu se poate compara cu Biblia.Desi au scris-o mai multi scriitori intr-o perioada de aproximativ 1500 de ani,Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu.Dumnezeu atotputernic S-a servit de instrumente omenesti pentru a ne comunica noua gandurile Sale.

Aceasta carte unica,inspirata de Dumnezeu,este cheia pentru toate secretele omenesti.Cateva din intrebarile fundamentale,pe care si le poate pune omul,ar fi:Cine sunt? De unde vin? Incotro merg? Stiinta nu poate raspunde la aceste intrebari.Ea nu poate explica originea vietii omenesti.Biblia este singura carte care ofera un raspuns corect:”La inceput,Dumnezeu a creat cerurile si pamantul”.

Oricine poate intelege aceste cuvinte.Ce contrast fata de ipotezele complicate ale stiintei,care trebuie mereu revizuite.Sa ascultam si sa dam urmare cuvintelor Bibliei.Rezultatul va fi:o viata ordonata inaintea lui Dumnezeu,adevarata fericire,pace interioara si o nadejde pentru viitor.Sa ne indreptam spre aceasta carte si sa ne plecam sub autoritatea ei.

 • Pentru cine traim?

  Viata oamenilor este impartita in mod normal in timp de lucru si in timp liber.Fiecare gas…
 • Catastrofa aeriana

  Una dintre cele mai mari tragedii din istoria zborurilor s-a petrecut la 27 martie 1977 ca…
 • O noua zi

  Ce este o noua zi? Pentru multi este o banalitate o noua zi in viata lor,ceva normal din p…
Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Credinta

7 Comments

 1. Un Personaj

  februarie 25, 2012 at 17:48

  Salut, nu vreau sa te superi pe mine. Iti respect credinta si principiile morale, dar in ce sens ne raspunde Biblia la acele intrebari? Care este dovada vie a cuvintelor din Biblie, care este modalitatea prin care Dumnezeu ne dovedeste ca exista?
  De ce a fost nevoie de 2 carti bisericesti ca sa se afle „adevarul” (vechiu si noul testament)? Dumnezeu nu le`a transmis bine invaturile oamenilor si au fost nevoiti sa mai scrie o carte cu altele? De ce au controlat, omorat si manipulat in masa bisericile de`a lungul timpului? De ce?

 2. Felix

  februarie 25, 2012 at 18:26

  Uneori nu este suficient sa citesti o carte, mai ai nevoie si de explicatii adiacente, date de preoti si intelepti. Vezi Dan Puric

 3. HellBoy

  februarie 26, 2012 at 04:51

  Si stiinta iti raspunde la acele intrebari, stai linistit. Daca, cauti gasesti. Ai sa vezi :). Eu unul, nu cred in Dumnezeu, nu cred in ceva ce n-am vazut cu ochii mei. Respect ca tu crezi in Dumnezeu, e treaba ta ce faci, cum faci si asa mai departe, dar mie nu mi se pare normal sa crezi ca cineva pur si simplu a facut totul pe lumea asta.

 4. emanuel

  februarie 26, 2012 at 10:23

  Biblia este Una!

 5. Andre

  februarie 26, 2012 at 12:10

  Asa este biblia este una, insa sunt de parere, ca in cateva sute de ani va aparea alta…

 6. fotograf nunta bucuresti

  februarie 26, 2012 at 13:51

  Eu cred in D-zeu…dar nu stiu toata chesti asta cu religia…mi mi se cam pare o manipulare la nivel inalt!

 7. Daniela

  februarie 26, 2012 at 20:36

  Why I hate religion, but love Jesus – http://www.youtube.com/watch?v=1IAhDGYlpqY

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …