Home Sport Biletul Zilei.

Biletul Zilei.

2 min read
3
0
139

Cum am mai vorbit in cateva articole anterioare despre pariuri sportive astazi vom vorbi din nou adica vom dezvolta cateva subiecte cum ar fi biletul zilei sau cele mai bune meciuri de pariat. Eu unul cum ziceam pariez mai mult pe pariurile din afara adica pe ligi din Anglia,Spania,Portugalia sau chiar si Germania. Pariez pe aceste ligi deoarece in aceste tari sunt echipe foarte bune ca Manchester United sau City,Barcelona sau Real Madrid,FC PORTO,Bayer Munchen. Aceste echipe sunt unele din cele mai bune echipe ale Europei dar si ale lumii. Multi oameni care pariaza pe aceste echipe si pe multe meciuri mai usoare castiga bani frumosi. Eu unul nu prea castig dar imi place sa pariez. Adica nu ca nu castig castig uneori dar sume mici. Am vazut multe site-uri ce au biletul zilei si am vazut pe acele bilete meciuri foarte usoare si din care au castigat bani foarte multi.

Din pariuri online se castiga doar daca stii pe cine si pe ce meciuri sa mizezi. In liga 1 nu prea pariez pentru ca sunt echipe „mari” care iau bataie de la echipe venite din ligile inferioare. In Cupa Romaniei este cu totul alta situatie deoarece acolo se vede ca jucatorii sunt foarte dornici sa castige fiecare meci pentru a ajunge in finala si a juca cu Cupa pe masa. Recomand pariurile online nu pe cele de la casele de pariuri normale;).

 • Despre pariuri – amatori, profesionisti, online, offline

  De multe ori, pariorii sunt criticati de cei care nu iubesc astfel de practici. Ei sunt co…
 • Fotbal live

  Imi place foarte mult fotbalul in special cel din liga 1. Este foarte frumos sa te uiti cu…
 • Pariuri sportive

  De curand am vazut ca echipele romanesti au inceput sa joace si ele fotbal si cand zic ech…
Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Sport

3 Comments

 1. annitu

  februarie 11, 2012 at 16:53

  Chiar poate fi o sursă temporară de bani.

 2. emanuel

  februarie 11, 2012 at 18:57

  Ai dreptate annitu dar numai cine are noroc. Eu unul nu am:(

 3. Refu

  februarie 11, 2012 at 23:03

  Avantajele la asemenea bilete, este că sunt oameni preocupaţi de statistici care observă evoluţia unor echipe de fotbal şi pot da ponturi bune.

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …