Home Personale Botez George Cosmin

Botez George Cosmin

2 min read
2
0
94

Am revenit cu un nou articol despre fotografia de botez, de aceasta data ca am ceva fotografii de care sunt multumit din punct de vedere compozitional si tehnic.A fost un eveniment destul de greu intrucat biserica a fost destul de intunecata,si pantru a scoate fotografii cat mai bune am folosit timpi mari de expunere,si am incercat sa fiu foarte atent la subiecti ca acestia sa stea nemiscati in momentul declansarii.Am avut cateva momente in care am folosit si blitz dar la intensitate mica pentru a da shurful de care avem nevoie restul find scos, subiect,fundat din timpi cat mai lungi de expunere -ma rog cat imi permitea situatia in cazul in care subiectii se miscau micsoram timpul de expunere.Foarte multi copii care zburdau de ici colo dansau si se integrau in atmosfera,pe care am incercat sa-i imortalizez in ipostaze cat mai naturale adica de tip fotoreportaj.Mi s-a parut un eveniment modest dar cu multa veselie si bun simt,meniul am inteles ca ajungea undeva la 100 de ron ceea ce mi se pare foarte rezonabil.Sa nu va plictisesc prea mult mi-a placut foarte mult formatia aveau si aparatura si talent sa faca atmosfera,deci sa vedem fotografiile de botez:

In cazut in care aveti nevoie de Fotograf botez in Bucresti si nu numai in Bucuresti nu ezitati sa ma contactati.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

2 Comments

  1. Alexandru Bratu

    mai 23, 2012 at 03:40

    Sincer am si eu un prieten care are un aparat de 2000 euro si la fel , face poze la nunta. Din pacate omul nu prea stie.. adica face poze , dar nu prea fumoase , nu iese ca la un profesionist , chiar daca el sustine ca face acest joc de 5 ani. Culmea.. are si clienti..

  2. fotograful de nunta

    mai 23, 2012 at 08:57

    Depinde si ce pregatirea i pe domeniu nu numai ce scule ai.,…eu am facut la traininguri si cursuri de …zeci de milioane!

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…