Home Internet BrandGSM are grija de lucrurile tale dragi

BrandGSM are grija de lucrurile tale dragi

3 min read
Comentariile sunt închise pentru BrandGSM are grija de lucrurile tale dragi
0
125


Am ora la o clasa de adolescenti care, desi se pregatesc pentru prelucrarea lemnului, sunt foarte eleganti si in pas cu noile tehnologii. Dupa ce se suna de iesire, mai ma intreaba ce note si absente au ca sa traga de timp, sa-si etaleze telefoanele. Multi dintre ei sunt foarte harnici, cu toate ca nu le place sa invete, lucreaza in vacante si vin cu cele mai sofisticate modele de telefoane.
De pilda ieri, Mares a tinut sa-mi arate cum face poze telefonul sau cand ridica mana si vorbeste cu el sau cum filmeaza cand ii da anumite comenzi.

-Dar huse iPhone X i-ai cumparat, il intreb?
-Nu, doamna. Stiti ca fostul telefon l-am stricat fiindca mi-a varsat un prieten sucul pe display?
-Atunci nu face aceeasi greseala fiindca stiu sigur ca ai muncit pentru el. Stiu pe cineva care are grija de telefoanele voastre scumpe: BrandGSM.
-Si l-a luat din pensie, doamna, imi spune un elev care ma face mereu sa rad, apoi se corecteaza: “Bursa am vrut sa spun.”

Mai stam putin de vorba si le explic ca indiferent cum l-a cumparat, trebuie sa aiba grija de el.
Ma tin toata pauza cu ei, deoarece suntem prieteni si imi explica faptul ca si-ar cumpara huse, dar multe strica aspectul telefonului.

Ajungem la concluzie ca pentru un telefon bun si scump, merita sa alegem o husa buna, nu una cu aspect deplorabil din platic. Cum liceul este conectat la internet intram sa vedem husele aflate in stoc si tuturor ne plac cele din piele naturala cu textura Croco negre sau bleumarin.

Costa 60 de lei, dar asigura protectia unui obiect care valoreaza peste 5200 de lei, sa nu mai punem la socoteala si valoarea sentimentala a sa.

Pentru orice nelamurire, operatorul de serviciu ofera si consultanta gratuita de luni pana vineri intre orele 9-17.
In concluzie, cumparati huse pentru telefoanele dumneavostra, chiar daca ati muncit pentru ele sau le-ati primit cadou! Respectati banii munciti si investiti in ele si valoarea sentimentala aparatelor care va racordeaza la univers. Prin intermediul telefoanelor comunicati cu cei dragi, faceti poze, va jucati si postati mesaje pe retelele de socializare.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Internet
Comments are closed.

Check Also

Cum mi-a salvat afacerea Casa de Amanet Auto Piata Montreal

Toamna, cand se organizeaza numeroase targuri la Romexpo sunt o prezenta nelipsita de la e…