Home Personale Care sunt avantajele?

Care sunt avantajele?

1 min read
3
0
168

Nu serios intreb si eu ca tot omul care sunt avantajele uni abonament la telefonul mobil indiferent de retea? atata timp cat la cartela primesti mult mai multe minute/sms-uri respectiv minute nationale.Sunt client vodafone si nu ma laud,dau 5 euro pe luna si primesc 3000 minute/sms in retea si 75 minute nationale.Sotia foloseste un abonament la care plateste 3,75 euro si primeste 250 minute si 25 minute nationale.Pentru un 1,25 euro diferenta de minute/sms e foarte mare.Nu vad rost unui abonament,poate intr-o luna stai mai prost cu bani si nu poti sa incarci cartela nu te obliga nimeni.Asa abonamentul vrei nu vrei scoti bani.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

3 Comments

 1. Yamasha

  decembrie 20, 2011 at 12:19

  Pentru ca nu e timp de reincarcari si toate cele, da..daca toata ziua stai si te duci sa reincarci cartela, e mai avantajos..dar pentru mine sa stiu ca nu am limita in vorbire, iar plata o fac online…e mult mai OK..

 2. Felix

  decembrie 20, 2011 at 13:07

  La cartelă poţi vorbi doar cât credit ai, la abonament oricât vrei. Mai e şi internet pe telefon care la fel se aplică şi pentru el. Limita la cartela este că vorbeşti doar de cât încarci. Plus că la abonament mai primeşti şi telefon redus la preţ.

 3. Boogie

  decembrie 22, 2011 at 10:33

  Abonamentul este bun daca vrei sa iti cumperi un telefon mai nou cu bani mai putini si iti baga pe gat un abonamet cu nu stiu cat de plata. Si eu consider ca este mai bine pe cartela, cat incarci atat vorbesti si gata. Nu trebuie sa platesti inh fiecare luna abonamentul. Daca o luna nu vrei sa iti incarci carteala, nu o incarci si gata.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…