Home Personale Cat timp?

Cat timp?

1 min read
7
0
99

Cat timp ar trebuii sa rezisti intr-un loc de munca in care colegi se poarta urat cu tine? Ipotetic poti sa rezisti atat timp cat poti respira aerul care urmeaza imediat dupa intoxicare cu insulte si alte vorbe urate din partea lor.Reactiile normale sunt cele de ignorare a lor si de  ne vedea de treaba noastra.Dar ei insista si se baga peste tine sa-ti spuna ce sa faci si ce nu.Asa sunt unii se cred mai destepti decat prevede legea,legea bunului simt.

Si eu am putut rezista dar pana la un timp cand ti se umple paharul si vezi ca nu mai ai ce sa faci si pur si simplu nu pleci din cauza la sef ci datorita la colegi ”bine intentionati”.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

7 Comments

 1. Derscanu

  aprilie 11, 2012 at 23:12

  Daca nu te poti intelege cu colegii e de rau, nu ai cum sa rezisti. Am intalnit si eu situatii cand cei vechi formau un grup compact, inchis, si care sabotau sistematic si repetat pe cei noi – pana cand cei noi plecau. Asta e viata! .. , in astfel de cazuri cel mai bine este sa te desparti de ei,. . sau sa ii supui, desi nu este asa usor.

 2. Sebi

  aprilie 12, 2012 at 11:43

  Trebuie sa ramai , sa le arati cine e seful :))

 3. admin

  aprilie 12, 2012 at 16:30

  Sebi eu cred ca tu esti inca la scoala nui asa?

 4. Refu

  aprilie 12, 2012 at 20:41

  Eu la 18 ani am fost angajat cu niște tipi mai mari decât mine, și era mereu atmosfera de caterincă la birou, au dat-o în glume până când s-au luat la bătaie.

 5. Yamasha

  aprilie 13, 2012 at 05:22

  Nu am avut probleme de acest gen pana acum si sper sa nu am nici de acum incolo…

 6. Nice

  aprilie 13, 2012 at 12:25

  Imi pare rau ca ai astfel de probleme, stiu perfect cum e sa lucrezi intr-un mediu ostil. Daca tu ii ignori dar ei insista sa-ti faca viata amara, nu prea mai e de stat. Trebuie sa gasesti o metoda sa-i calmezi…sau sa pleci.

 7. admin

  aprilie 14, 2012 at 09:18

  Nice@ sau sa pleci bine ai spus 😛

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …