Home Personale Cateva sfaturi utile pentru blogari.

Cateva sfaturi utile pentru blogari.

2 min read
6
0
116

1. Foloseste cuvintele cheie  in articol.Instaleaza un plugin seo si seteazal chiar ajuta.

2. Link-uri de pe alte bloguri in blogroll nu exagera cu ele cum am vazut la alti o ditamai coloana.maxim 13-15 e suficient.

3.Promovare directa.Pentru asta ar trebui sa comentezi si articolole altor bloggeri, sau sa-ti promovezi propriiile articolele prin intermediul retelelor de socializare: Facebook, Twitter, google+ ect.Toata lumea face asta,tu ce mai stai.

4. Titlurile articolelor sunt importante. Titlul are o importanta foarte mare pentru motoarele de cautare. Acesta trebuie sa ii atraga atentia cititorului, fara un titlu atragator, cititorul nu va mai fi interesant de articolul propriu-zis.

5. Pune-te in locul persoanei care va cauta pe motorul de cautare. Anticipeaza cuvintele pe care le va folosi. Utilizeaza tool-uri ca trafic sau insight. Acum ai sansa ca articolele pe care le-ai publicat sa se pozitioneze mult mai bine in motoarele de cautare.

6.Copia nu are valoare.Creaza continut propiu cat mai mult 85-90% cu articole personale.Pe unde ai fost,ce lucruri interesante ai vazut,plus daca ai facut poze trebuie neaparat sa pui 3-4 in articol.

8.Scrie macar 1 articol pe zi daca vrei sa nu uite de tine vizitatori pe ii ai.Daca nu reusesti macar 1 la doua zile minim.

9.Alege o tema cat mai moderna si simpla fara prea multe briz-brizuri.[Nu face ca mine sa o schimbi lunar].Tine de ea macar 6 luni de zile.

7. Si nu in ultimul rand continutul. Degeaba le aplici pe celelalte daca continutul nu-l va face pe cititor sa revina pe blogul sau site-ul tau.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

6 Comments

 1. Blog cu Stil

  aprilie 19, 2013 at 23:12

  Bune sfaturi 🙂

 2. Alex Stan

  aprilie 21, 2013 at 10:05

  Multam’ fain pentru sfaturi, chiar daca stiam majoritatea din ele. Ai dreptate in legatura cu toate. Este bine de stiut si pentru incepatori in mod special. Cred ca ii ajuta foarte mult, atata timp cat respecta ce ai scris.

 3. Nice

  aprilie 21, 2013 at 10:34

  Am vazut bloguri care au blogrolluri imense fara ca aceasta sa le fi afectat page rank-ul sau traficul. Google-ul le-a pastrat page rank-ul 4 (unul destul de bun in opinia mea). Oricum foarte multi scriu exclusiv pentru ei, sfaturile tale sunt bune pentru cei care vor un minim de succes in blogosfera.

 4. Iulian

  aprilie 22, 2013 at 00:36

  Plugin-ul de cuvinte cheie e inutil…mai bine ai related posts si faci internal link building manual 🙂
  Cat despre blogroll, numarul de 13-15 bloguri e cam mare…4-5 sunt indeajuns pentru a mentine blogul curat.

 5. Yamasha

  aprilie 23, 2013 at 10:33

  seo seo e degeaba fara continut 😀 asa ca punctul 7 eu zic ca ar trebui sa fie primul 😀

  • admin

   aprilie 23, 2013 at 10:38

   clar de acord cu tine…

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…