Home Reportaj Ce bine e sa stai langa granita

Ce bine e sa stai langa granita

58 second read
3
0
193

Totul e mai ieftin,n-au TVA si se poate cumpara orice nu poti sa iei in Romania.Exista si anunturi in magazine, special pt romani. De exemplu, „painea se alege cu ochii, nu cu mana!”. Dar nimeni nu se supara! Patronii magazinelor sunt multumiti. Romanii cumpara in special produse alimentare, carne si detergenti.In final, toata lumea e satisfacuta. Romanii, ca vor avea camarile pline, sarbii, ca fac noi comenzi, pentru weekendul viitor.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Reportaj

3 Comments

 1. madalina

  august 29, 2010 at 11:20

  foarte bine daca la noi sistemul e varza…. prost si scump

 2. Roxanel

  august 29, 2010 at 18:20

  Am vazut si eu stirea la tv zilele astea; intr-adevar, chiar norocosi cei care iau bun si de calitate la un pret cat mai mic.

  In Romania, daca se tot vor mai scumpi atata, vor ajunge multi sa faca foamea, iar pe cei care fac scumpirile astea sa-i doara undeva si sa stea cu burta ghiftuita.

 3. daniel rus

  august 30, 2010 at 04:37

  produsele erau mai ieftine si cand era tva-ul 19%. avem o tara de cacat si niste jurnalisti sub nivelul tarii. frate, cand o sa aud: adaosul comercial practicat de sarbi, unguri, bulgari, este de….x%, atunci o sa dau 2 bani ruginiti pe reportajele lor. si la noi s-ar putea practica preturi mai mici daca acel comerciant s-ar orienta pe castig din rulaj mare de marfa, care ar insemna castig atat pentru el cat si pentru producator, si implicit pentru angajatii din domeniu, decat asa cum face acum: adaos mare pentru un castig imediat. normal, ca doar asa se cumpara rapid X7 sau Q9

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …