Home Personale Ce ma mai invata cartea.

Ce ma mai invata cartea.

2 min read
9
0
141

Pentru cei care nu stiti care carte intrati aici.Carte ca so intelegi bine trebuie citita cel putin 5-6 ori.Chiar si mai mult.Sunt multe notiuni noi pe care nu le-am inteles din prima.Abia dupa a 3-oara am inteles mai bine.Si tot trebuie sa o mai citesc.Explica foarte frumos ce este si cu se mananca platforma wordpress.Foarte multe detalii bune.dupa care pe undeva la jumatate se trece la creearea unei teme wordpress.Printre altele mi se explica cum trebuie sa aleg un framework deosebit.Practic se incepe cu descarcare temei de baza Thematic al lui Ian Stewart.Care poate fi descarcata de pe saitul wordpress.org LINK.

O alta varianta de framework prezentat in carte si pe care vil recomand este tema Hibrid –LINK.Atentie css nu este asezat si daca nu sti sa il asezi de sus in jos este greu sa-ti dai seama unde sa modifici in css.O sa asez eu pentru mine si daca il mai vrea cineva ma cautati.

Framework-ul Thematic cu el se merge mai departe pentru construirea propriei teme.Practic este o teme derivata din thematic.Denumirea in engleza ar fi child theme.Mi se explica foarte frumos ce trebuie sa fac.Dupa terminarea capitolului ar trebui doar din css sa ai o tema super draguta dar fara optiuni in panou.Asta mai tarziu.Cam atat o sa va tin la curent si in alte articole viitoare.

Pentru cei care vreti sa o comandati aici intrati.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

9 Comments

 1. Porcu

  ianuarie 11, 2012 at 09:13

  Super, mi-as dorii si eu o asemenea carte sa invat cat mai multe chestii wordpress, pentru ca, pe net, nu prea iti vine sa citesti anumite chestii si daca o faci nu are farmecul ala care il are o carte citita.

  Daca nu stii vre-un link de cumparare si peste ceva timp cand o sa o „memorezi” poate doresti sa o vinzi unui porc…

 2. Porcu

  ianuarie 11, 2012 at 09:15

  🙂 Am facut o mare „mica” cautare pe google si am gasit un link pe libris.ro de unde o pot comanda, in curand o sa o am si eu.

 3. admin

  ianuarie 11, 2012 at 09:24

  ai link in articol lam pus dupa ce am citit comentarile tale.

 4. Paul

  ianuarie 11, 2012 at 15:31

  Eu am două astfel de cărţi, sunt explcate foarte bine noţiunile wordpress. Recomand

 5. emanuel

  ianuarie 11, 2012 at 17:06

  Interesante 🙂

 6. Florin

  ianuarie 11, 2012 at 19:03

  Foarte utile cartile astea, eu am primit acum ceva timp una de photoshop care te invata multe chestii si explica foarte bine, dar nu am avut timp sa incerc multe lucruri 🙂

 7. roscabgdn

  ianuarie 12, 2012 at 13:38

  http://wp.smashingmagazine.com/ si acolo gasesti o gramada de resurse. De pe net poti invata la fel de multe depsre wordpress, asta daca esti foarte interesat. Numai bine !

 8. Bogdan

  ianuarie 12, 2012 at 15:28

  inca n-am gasit-o in pdf… poate o cumpar si eu…

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …