Home Personale Ce mai aflam.

Ce mai aflam.

1 min read
1
0
253

Sa zicem ca vreau o casa si ipotetic vorbind am bani dar poate nu suficienti si gasesc o varianta mai buna,casa pe apa…what?

Casa viitorului.Locuinta este incalzita sau racita cu ajutorul unei pompe de caldura geotermala, sistem care foloseste caldura stocata la cativa metri adancime in pamant. Astfel, pe timpul iernii casa ecologica foloseste cu 70 % mai putina energie decat una obisnuita.

Nu mai este un secret faptul că românii sunt mari amatori de bere. Această băutură face parte din tabieturile celor mai mulţi bărbaţi, cărora le este aproape imposibil să vină de la serviciu sau să se uite la un meci fără “să spargă” câteva sticle de bere.

Blocaj.Pe 100 de kilometri se întinde blocajul de pe autostrada G110, care leagă Beijing de Zhangjiakou. Şi nebunia a început acum 9 zile! Din păcate pentru chinezii care sunt nevoiţi să o tranziteze, oricât de răbdători şi obişnuiţi ar fi cu problema, traficul nu se va descongestiona până pe 13 septembrie…paff nasol.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

One Comment

  1. Jackie Smolski

    septembrie 7, 2010 at 05:59

    Hey guys i want to share with you a way i make $500 every day and i only spend 5 minuites doing it a day! I strongly suggest you check their site out as there is a brilliant video that explains every thing you need to know. Check them out at DOMINATE MOBILE MARKETING

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…