Home Personale Ce mai zice domnul Boc

Ce mai zice domnul Boc

2 min read
4
0
236

„După cât puteţi observa, cu cât semnele bune apărute în economie încep să se multiplice, cu atât adversarii noştrii politici devin mai disperaţi. Din punctul nostru de vedere este treaba lor. Vedeţi că orice semn bun care apare încearcă a se distruge de către cei care sunt disperaţi că România merge în direcţia bună.Este de datoria noastră să avem o discuţie cu oamenii şi dincolo de cifre să le spunem ce se întâmplă în România în fapt real”, a declarat premierul Emil Boc.

Si eu acum ce sa fac sa il cred sa nu il cred pe domnul Boculet…Mersi nu zic pas si nu mai am cum sa cred indiferent ce zice sau ce se analizeaza.

Mesaj preluat de aici.

Alin:Tara merge bine, salariile si pensiile au fost marite, s-au construit inca 10 km de autostrazi, alimentele s-au ieftenit, combustibilii au preturi scazute, Prima Domna Elena Udrea ne-a anuntat ca Romania a iesit din criza, romanii traiesc din ce in ce mai bine, iata tot atatea motive pentru ca opozitia sa fie disperata ca va pierde alegerile in 2012, cand va castiga din nou, cu votul in cate 13 secunde din disspora transmis regulamentar de STS la Biroul Electoral central, tot PDL, Partidul Presedintelui Traian Basescu, Conducatorul nostru Intelept!

 • Vrei să porneşti o afacere?

  Tinerii care vor să iniţieze propria afacere vor primi până la 10.000 de euro de la Guvern…
 • Ce am fost si ce am ajuns.

  Din pacate am ajuns rau cu aceasta guvernare.Nu spun ceva nou dar totusi sa intamplat o tr…
Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

4 Comments

 1. val33ntyn

  februarie 21, 2011 at 19:56

  nici nu ma intereseaza, sa-l bea canalele si sa-l manance betesigu, batel-as de dormeza

 2. Rafael Secret

  februarie 21, 2011 at 20:19

  maaaama ca ma pis pe fata lor , sau defapt ei se pisa pe a noastra ca siau batut joc de noi .

 3. Bogdan

  februarie 21, 2011 at 21:21

  o sa existe si o crestere pana la urma. e normal asta…

 4. Glappy

  februarie 22, 2011 at 00:42

  Este foarte usor sa critici,cam asta face opozitia,profita de faptul ca populatia a fost afectata de deciziile pe care s-au luat,dar nici macar unul din opozitie nu a venit cu o varianta mai buna. Aceste masuri trebuiau luate,iar opozitia stie asta,dar scopul lor este acela de a-l da jos pe Basescu si pe Boc,nu de a face din tara asta ceva mai bun.Au inceput sa revina lucrurile la normal,iar opozitia,dupa cum zice si Boc,devine tot mai disperata.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…