Home Credinta Ce a păţit un episcop din Moldova…

Ce a păţit un episcop din Moldova…

3 min read
Comentariile sunt închise pentru Ce a păţit un episcop din Moldova…
0
303

Un lucru e clar nu e bine sa arati opulenta niciodata. Preasfinţitul Ioachim Băcăuanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, a fost alungat de localnicii din satul Cernu după ce a venit la o înmormântare cu un automobil de lux Audi A8. Sătenii, care erau supăraţi pe episcop pentru că vrea să le schimbe preotul, l-au acuzat pe Ioan Băcăuanul că ia şpăgi şi îi sfidează cu luxul pe care îl afişează. 

Preasfinţitul Ioachim Băcăuanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, a fost nevoit să plece de la o înmormântare, după ce a fost huiduit de oameni. Motivul supărării sătenilor din Cernu a pornit de la „îndrăzneala” episcopului de a veni la tristul eveniment cu o limuzină Audi A8, scrie presa localăMai mult, localnicii susţin că Preasfinţitul ar fi avut un motiv ascuns atunci când a venit să slujească la căpătâiul femeii decedate. Oamenii cred că, de fapt, acesta ar fi vrut să anunţe comunitatea că Irinel Andronache, preot la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Cernu de 13 ani, va fi înlocuit cu un altul.  Toate aceste motive au făcut ca apariţia Preasfinţitului în mijlocul sătenilor, cu un automobil de lux, să stârnească o adevărată „revoltă”.

„Noi nu avem nici ce mânca, suntem nişte oameni săraci. De unde are Ioachim atâţia bani pentru o asemenea maşină? Ia şpăgi!”, l-a acuzat o localnică în vârstă de 68 de ani.

„Noi suntem necăjiţi. Aici trebuia să vină cu bicicleta”, a adăugat o altă femeie. sursa

 

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Credinta
Comments are closed.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…