Home Personale Cel mai bun antivirus

Cel mai bun antivirus

2 min read
3
0
130

Poate multi va ganditi care o fi cel mai bun antivirus.Bine eu pe linux nu am nevoie,dar pentru cei care folosesc windows iata raspunsul:Specialistii nostri au intrecut antivirusi precum Kaspersky, Eset sau Symantec, in cea mai severa testare din industrie.

Nemtii au decis: cel mai bun antivirus din lume este realizat de romani. Produsul facut in tara noastra, Bitdefender Internet Security, a obtinut cel mai mare punctaj, pentru a 6-a oara de la inceputul anului lui 2011 si pana acum, in evaluarea AV-TEST, cea mai severa testare din industrie.

Rezultatul specialistilor de la Bitdefender este cel mai bun obtinut vreodata de o companie din industria de securitate la evaluarile ’’real-world’’ facute de AV-TEST, teste care urmaresc comportamentul solutiilor antivirus in situatii similare celor din viata reala a utilizatorilor.

Bitdefender a obtinut punctaje maxime (cate 6 puncte) la testele privind capacitatea de protectie si cea de reparare a sistemului dupa o infectie. La categoria usurinta in folosire a acumulat 5 puncte, fiind intrecut doar de Eset: Smart Security 5.0 si de Panda: Cloud Antivirus Free Edition 1.5.2, solutii antivirus care s-au clasat insa slab la primele doua categorii.

Evaluarea a fost realizata de unul dintre cele mai respectate laboratoare de testare independente din lume pentru produse antivirus si antispyware, AV-TEST, cu sediul in Magdeburg, Germania, resursa de referinta pentru domeniul securitatii informatice.sursa

Asadar suntem buni,mai poate cineva sa spuna ca suntem chiar asa de fraieri cum ne considera unii si altii.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

3 Comments

 1. Daniela

  iunie 1, 2012 at 10:55

  ESET ftw. 🙂

 2. Derscanu

  iunie 1, 2012 at 19:30

  Am Windows Vista si de 7 luni de zile nu am nici un antivirus. Si nici nu am fost virusat, inca 🙂

 3. Yamasha

  iunie 2, 2012 at 09:44

  In IT suntem recunoscuti international…insa, eu nu cred ca Bitdefender este WOW. Am instalat chiar ieri inainte sa formatez si nu mi s-a parut WOW!

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …