Home Credinta Cele mai multe Biblii sunt tipărite în China

Cele mai multe Biblii sunt tipărite în China

2 min read
1
0
198

China a devenit cel mai mare editor la nivel mondial al Bibliei după tipărirea a 100 milioane  de copii a Cărții Sfânte, a declarat compania care este autorizată în această direcţie.Qiu Zhonghui, președintele consiliului de administrație al Amity Printing Co Ltd., cu sediul în orașul chinez Nanjing, a declarat că 100 de milioane de exemplare ale Bibliei a fost tipărite în luna iulie.

China are oficial peste 16 de milioane de creștini, 55.000 de biserici sau locuri de întâlnire, 36.000 de voluntari si 100.000 de misionari activi ai diferitelor biserici, la care ar trebui să fie adăugate  bisericile “ilegale”, cele de casă (care mai sunt numite şi biserici subterane) care nu sunt recunoscute de către guvern. De asemenea, există 18 școli de teologie și de studiu biblic cu 1800 seminariști înscriși.Există peste 70 de locații în întreaga țară care vând Biblii, a spus Qiu.Foarte interesant lucru este că această creştere a tipăririi Bibliei se datorează şi politicilor pe care le are guvernul comunist chinez, tipografia Amity bucurându-se de mai multe scutiri care îi facilitează.

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro Cele mai multe Biblii sunt tipărite în China | Stiri Crestine.ro

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Credinta

One Comment

  1. Can-C Eye Drops

    noiembrie 25, 2012 at 20:15

    China are oficial peste 16 milioane de creștini, 55.000 de biserici sau locuri de întâlnire, 36000 de voluntari si 100.000 de misionari activi ai diferitelor biserici, la care ar trebui să fie adăugate bisericile “ilegale” cele de casă (care mai sunt numite şi biserici subterane) care nu sunt recunoscute de către guvern. De asemenea există 18 școli de teologie și de studiu biblic cu 1800 seminariștii înscriși.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…