Home Sport Cine a gresit?

Cine a gresit?

1 min read
2
0
168

Pana de paste pe primul loc,da da.Pastele cailor nea Gigi.Cine a gresit primul sa primeasca o piatra sau gandit suporteri dupa Steaua-Vaslui 0-1.De la urcat pe masina acum sa ajuns sa se dea cu pietre dupa el.Ce sa-ti fac nea Gigi daca tot esti antrenor amator acum asumati si acest rezultat.Raman la parerea ca un antrenor nu trebuie schimbat macar 2-3 ani de zile,lasal sa fac ceva constructiv nu mereu cu frica in san ca te da afara.

Steaua a avut 25.000 de fani in Ghencea cu FC Vaslui, insa echipa n-a avut nicio ocazie de gol cu echipa lui Porumboiu. Wesley a marcat golul victoriei in minutul 58 iar suporterii i-au cerut demisia lui Mihai Stoichita.
Mai mult, dupa meci, un gup de suporteri au atacat cu pietre masina lui Gigi Becali, care a reusit sa plece fara incidente.

Patronul stelist a fost huiduit in timp ce dadea interviuri la TV

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Sport

2 Comments

 1. Bogdan

  aprilie 21, 2012 at 18:56

  nu stiu daca trebuie lasat 3 ani un antrenor. daca nu vezi niciun plus dupa cateva luni de zile… e clar ca ai ales prost si trebuie sa schimbi ceva. dar cand vezi ca tot alegi prost de 5-6 ani incoace… trebuie sa-i lasi pe altii sa aleaga.
  un cioban nu va intelege niciodata treaba asta, din pacate.

 2. Randy

  aprilie 21, 2012 at 19:07

  Steaua si FC Vaslui n`au jucat mai nimic tot meciul, dar cel mai bun jucator si marcator din campionat a facut diferenta !

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…