Home Personale Clientul care nu raspunde la mail

Clientul care nu raspunde la mail

1 min read
8
0
246

Unii clienti sunt de treaba altii nu. Cateva relatari de la fata locului. Stau si ma intreb dupa ce muncesc mai bine de jumatate la site si cer un avans din suma respectiva cu care ne-am inteles la inceput de ce nu mai vrei sa dai nici un semn de viata si sa raspunzi la mailuri draga clientule? nui asa ca sunt fraier ca nu cer un avans din suma inainte sa fac orice altceva. O alta blogerita nu dau nume ca nu vreau sa se simta jignita activeaza in online si i-am facut tema cand a fost vorba de bani parca a intrat in pamant. Niciun semn de viata nimic. Lipsa de reactie nu imi place absolut deloc. O sa va mai tin la curent si cu alte chesti legate de clienti :))

 • Clientii care se razgandesc.

  Cand vine vorba despre relatiile cu diferiti clienti care vor site-uri pe internet trebuie…
Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

8 Comments

 1. Silviu

  noiembrie 28, 2013 at 20:14

  Sumele se vorbesc de la inceput si plata se face integral de la inceput urmand ca tu sa iti iei responsabilitatea in spate si sa termini lucrarea care ti-a fost platita. Ca esti tu simpatic si ceri doar un avans inainte si nu suma intreaga e partea a doua, dar fara avans nu te apuci de treaba decat daca esti dispus sa faci lucrul respectiv gratis.

 2. Daniela

  noiembrie 28, 2013 at 20:14

  Bucur draga un sfat: cere la inceput! Nu la mijloc, nu la final. LA INCEPUT! Asa se face peste tot 🙂 Avans la inceput, pe la mijloc finalizeaza jumatate din suma, iar la final toata suma. Simplu!

  • admin

   noiembrie 28, 2013 at 21:25

   Daniela ai dreptate asa o sa fac de acum…

 3. Mihai

  noiembrie 29, 2013 at 00:26

  Pai daca faci ceva pentru un client si nu iti mai raspunde pune designul sau scriptul la vanzare… nu are rost sa muncesti de pomana daca clientul se hotaraste sa nu te mai bage in seama.
  Oricum, la noi oamenii vor chestii super complexe pe bani putini sau moca….

 4. Petre

  noiembrie 29, 2013 at 12:11

  Fara exemplificari nominale „viata e pustiu” – pentru ca un ipotetic client ar putea si el sa spuna ca e nemultumit de calitatea muncii prestate de catre cineva …
  Hai sa ne asumam responsabilitatea afirmatiilor si sa n-o mai dam pe dupa cires … considera ce ai lucrat pana acum ca pierdere si numeste-i pe cei rai de plata ca sa nu se mai friga si altii cu ei.

 5. stefan

  decembrie 1, 2013 at 22:23

  orice domeniu implica anumite riscuri…

 6. Alin

  decembrie 1, 2013 at 23:11

  Am avut si eu de multe ori placeri de a discuta cu anumite persoane si cand trebuia sa primesc plata eram ignorat. Demascai!

  • admin

   decembrie 1, 2013 at 23:19

   esti prea dur Alin :))

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…