Home Personale Colegi,dar neoameni

Colegi,dar neoameni

2 min read
3
0
213

Dea lungul timpului de cand muncesc in campul muncii aproximativ 10 ani am avut de a face cu fel si fel de oameni.Unii mai blanzi,alti mai reci,sau extrem de rai.Sunt unii oameni care ar trebuii verificati din puncte de vedere uman daca sunt aproximativ oameni in comportament si purtare.Pentru ca sunt unii care din pacate nu sunt.Nu sunt oameni.Seamana cu ei dar nu sunt.Extrem de reci sufleteste si foarte rai in gandire si vorbe.La acest loc de munca am un ‘coleg’ care nu se comporta ca si un om normal.Mai tot timpul blesteama si scoate pe gura numai rautati.Nu are mai nimic curat in el.Personal cred ca e demonizat pentru ca prea face la fel in fiecare zi.E aproape imposibil sa porti o conversatie pe orice subiect ca se enerveaza si incepe sa injure sau sa spuna altele mai rele.

Raman stupefiat uneori de cata rautate emana.Incredibil…dar adevarat din pacate.Asa se intampla cand nu mergi la biserica ca sa devii un om transformat de Duhul Sfant si lasi rautatea sa isi bata joc de tine ca si om…pacat.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

3 Comments

 1. Refu

  noiembrie 14, 2012 at 20:58

  Mărește-i salariul să vezi ce calm este, nu mai înjură și este și fericit :))

  • admin

   noiembrie 14, 2012 at 22:48

   nu este asta o solutie pentru suflet,starea lui nu se poate schimba decat cu ajutorul Duhului Sfant.

 2. bucuros

  noiembrie 15, 2012 at 17:10

  oricum stiu oameni ce merg la biserica si cu toate astea sunt cei mai rai. de altfel stiu atei foarte buni care cred in dreptate si onestitate mai mult ca oricine.
  nu exista padure fara uscaturi.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…