Home Personale Cu casa în mijlocul autostrăzii

Cu casa în mijlocul autostrăzii

2 min read
2
0
83

Un cuplu de chinezi cu casa în mijlocul autostrăzii a acceptat, în sfârşit, să se mute.Proprietarii unui apartament dintr-un bloc cu cinci etaje din China au fost de acord, după lungi negocieri pe valoarea despăgubirilor, să evacueze clădirea, în jurul căreia autorităţile au construit o autostradă, scrie The Daily Mail.

Luo Baogen şi soţia sa au refuzat până acum să se mute, deoarece au considerat că suma oferită de guvernul chinez pentru locuinţa lor era insuficientă. Cei doi au rămas, astfel, singurii locuitori ai unui cartier care a fost mutat pentru a face loc autostrăzii.Autorităţile le-au oferit, în cele din urmă, celor doi echivalentul a 22.000 de lire sterline, însă construcţia locuinţei ar fi costat de trei ori mai mult, susţine Baogen.

Într-un târziu, după ce guvernul construise autostrada în jurul imobilului aproape părăsit, familia a decis să cadă la un acord şi a acceptat să se mute pentru suma de 26.000 de lire.

Autorităţile chineze fac frecvent presiuni aupra cetăţenilor care sunt nevoiţi să se mute dintr-o anumită zonă. Unele metode extreme includ chiar tăierea utilităţilor pentru a grăbi procesul de expropriere.sursa

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

2 Comments

  1. bucuros

    decembrie 2, 2012 at 19:27

    in china si rusia orice e posibil 😐

  2. bucuros

    decembrie 2, 2012 at 19:29

    de altfel la cat de multi sunt si minunile’s pe masura.

Check Also

De ce site-ul tau trebuie sa fie optimizat pentru telefoanele mobile

Iti aduci aminte cand ai folosit ultima data smartphone-ul? Sigur ca poti! Asta se intampl…