Home Personale Cu copilul la stomatologie

Cu copilul la stomatologie

3 min read
Comentariile sunt închise pentru Cu copilul la stomatologie
0
204

Anul acesta a trebuit sa merg cu micutul meu Toader la o clinica de stomatologie deoarece dintisorii nostrii aveau probleme. Este la varsta la care dintii de lapte incep sa creasca lasand loc dintisorilor permanenti. Cu toate acestea un dintisor se pare ca nu voia sa ne paraseasca desi se misca si il durea. Nu puteam astepta ca acesta sa cada singura si nici nu ma puteam baga eu sa il scot de teama sa nu apara probleme. Astfel alaturi de tatal lui am decis sa apelam la specialist. Este pacat ca dantura copiilor nostrii sa aiba de suferit inca de la o varsta atat de frageda.

CrisSmile este clinica care de a lungul anilor a reusit sa ne castige increderea, tocmai de aceea imediat ce problemele au fost mai dificile am sunat pentru o programare, iar asistenta a reusit sa ne programeze chiar in acea zi. Probabil si voi stiti cat de greu este sa il faci pe un copil sa creada ca totul trece, mai ales cand il doare o masea. Cu toate acestea am reusit pentru o perioada de timp sa il facem sa uite de durere, dupa aceea a trebuit sa merge la doctor ca sa scapam de dintisorul cu problema.

Ca de fiecare data am ajuns mai devreme, deci a trebuit sa mai asteptam, am gasit insa un pliant destul de interesant despre implant dentar, nu credeam ca exista asa de multe informatii despre implanturi si ca aceasta operatie este asa de simpla. Am decis ca dupa ce scapam de dintisorul cu problema sa vorbim si pentru un implant pentru tati. De mult de plange ca maseaua lipsa il incomodeaza la mancare si il deranjeaza atunci cand intra resturi. Astfel am descoperit o metoda foarte buna pentru rezolvarea rapida a problemei.

  • implant dentar

    Descopera ultimele noutati in materie de implant dentar

    Ce este implantul dentar si de ce avem nevoie de acesta? Este implantul dentar o alegere c…
  • Parerea mea despre Dental Praxis

    Cu cateva luni in urma am avut o problema dentara grava care a necesitat o interventie sto…
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Personale
Comments are closed.

Check Also

De ce este important să ne alegem corect prosoapele de baie

Deși nu pare, alegerea prosoapelor de baie reprezintă un proces foarte important.  Ca pent…