Home Personale Cubulete

Cubulete

1 min read
1
0
139

Vremurile au evoluat asa ca si jucariile au evoluat, iar in ultimii ani parintii au inceput sa caute din ce in ce mai mult jucarii educationale pentru copiii lor, „fortand” producatorii sa nascoceasca fel de fel de inventii.

Odata cu evolutia tehnologica, lucrurile pe care noi, in copilarie, doar ni le imaginam, astazi sunt reale si pot fi experimentate de copii nostri.

Este uimitor cat de mult au evoluat jucariile pentru copii iar cele educationale pun la contributie atat mintea copiilor cat si cea a parintilor.

De la olarit la energie solara, de la radiocomandate la puzzle-uri, magazinele de jucarii online (cat si cele „offline”) pun la dispozitie mii de jucarii pentru copii care le pot dezvolta capacitatile intelectuale si, in loc sa le distruga, acestia invata cum sa le construiasca.

O ultima fita in acest domeniu vine de la Modular Robotics, o companie bazata pe robotica din SUA, numita Cubeletes.

Jucaria acestora este un ansamblu de cuburi inteligente, „indopate” cu tehnologie avansata, structurate pe 3 mari categorii: actiune, simturi si utilitate.

 

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

One Comment

  1. Parveen

    mai 29, 2012 at 08:57

    mariana – da intr-adevar o imagine f frosauma care te duce cu gandul la vara si la caldura, acea culoare de care ziceai si tu, dar eu recunosc nu as schimba cu nimic fotografia facuta iarna in aceeasi zona

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…