Home Personale Cucereşte cei mai înalţi munţi cu Google Maps

Cucereşte cei mai înalţi munţi cu Google Maps

1 min read
3
0
143

Vrei să vezi cum e să cucereşti cei mai înalţi munţi din lume fără riscul de a fi prins într-o avalanşă sau chiar de a aluneca? Acum toată lumea are ocazia să facă acest lucru cu ajutorul serviciului Google Maps.Persoanele care vor să exploreze lumea stând în faţa calculatorului sunt invitaţi să realizeze aceste aventuri virtuale spre Aconcagua, din America de Sud, Kilimanjaro, din Africa, Muntele Elbrus şi Muntele Everest.

„Fie că studiezi muntele pentru a-ţi planifica următoarea aventură, fie că îl explorezi stând în casa ta confortabilă şi călduroasă, sperăm că te vei bucura de aceste imagini realizate de pe acoperişul lumii”, a declarat Dan Fredinburg.

„Cu ajutorul Google Maps te poţi transporta imediat pe aceste vârfuri muntoase, bucurându-te de privelişte fără a te teme de avalanşe, alunecări de teren, crevase şi alte pericole legate de starea vremii”, a mai adăugat Fredinburg.sursa

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

3 Comments

 1. Pietonu

  martie 20, 2013 at 12:14

  frumos,as vrea si eu.

 2. Scraf

  martie 20, 2013 at 12:20

  O sa putem vizita orice coltisor din lume cu Google Maps. Ma intreb ce o sa mai inventeze ca sa adauge functionalitate..

 3. bucuros

  martie 20, 2013 at 20:14

  da.. pai viitorul va fi tot mai ceva..
  cinestie, poate candva ne vom teleporta direct pe munte 🙂

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…