Home Personale Cum faci sa te joci eficient

Cum faci sa te joci eficient

3 min read
Comentariile sunt închise pentru Cum faci sa te joci eficient
0
116

De fiecare data cand stau sa ma gandesc de ce mi-au luat ai mei calculator nu imi dau seama nici acum. Dar cel mai bun raspuns este ca au avut incredere in mine si ca au vrut sa vada, ca de mic, ma rasfata. Si daca nu iti rasfeti copilul cand e mic atunci cand?

Si nu am sa va spun despre mine astazi, ci despre o persoana pe care am cunoscut-o intr-un parc din orasul meu. Povestea e hazlie rau de tot, doar ma stiti ca va fac sa radeti mereu. Asadar, un pustan de vreo 14 ani le mananca zilele parintilor, asa sustin ei. Mie imi place sa spun ca ii face sa aiba si ei un timp liber, pentru ca nu ii mai streseaza toata ziua.

123321

 

Se da un laptop, internet si xjocuri. Ce rezulta? Multe ore de joaca. Multe ore in care parintii pot sa nu-si mai faca atatea griji. Multe ore in care parintii stiu unde este copilul lor, adica langa ei. Sau in casa, mai bine. Pustanului astuia i-a retinut atat de mult atentia aceste jocuri incat a renuntat sa se mai joace Counter – Strike sau GTA asa cum ne jucam noi odata.

Si am stat sa ma gandesc ca daca el poate sa faca acest lucru, noi de ce nu am putea face acelasi lucru? Nu de alta, dar cred ca este timpul sa ne mai distram si noi putin. Si daca nu acum cand avem posibilitatea si tehnologia este cu noi, atunci cand? Ca scuze de astea ca nu putem sau ca nu vrem sau ca e o prostie, dar noi nu incercam sa vedem cum este am tot auzit. Asa ca, hai, pe cai si pe site-ul xjocuri ca avem multa copilarie de recuperat.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale
Comments are closed.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…