Home Personale Datoria

Datoria

1 min read
3
0
183

Trebuie sa avem grija in viata peste ce fel de prieteni dam ca sa nu o patim.Ma refer din punct de vedere financiar sa nu cumva sa luam teapa tocmai de la prieteni.In cine putem avea incredere si in cine nu? E greu sa ai persoane langa tine si sa crezi ca nu te-ar putea insela pentru o anumita suma de bani.Vorba aia pazesta-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma pazesc eu.Imprumuti pe cineva si vezi ca nu-ti mai da inapoi banii.Ce faci? cum incerci sa recuperezi banii.

Iata o varianta cam dura de altfel:Un bucureştean a ales un mod mai puţin obişnuit pentru a-şi recupera o datorie. A încercat să-l intimideze pe rău platnic cu un şarpe anaconda. L-a ameninţat că dacă nu-şi vede banii înapoi, va pune şarpele să-l muşte.Este asta o varianta sigura?

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

3 Comments

 1. DannielPH

  mai 30, 2011 at 12:16

  Sarpele Gogu, recupera toate datoriile. Anunt numa’ bun de dat la ziar.

 2. adriank

  mai 30, 2011 at 15:43

  sa vezi ce metode „simpatice” de recuperare sunt in Italia. Poate si din cauza asta multi au ajuns acolo sa-si respecte datoriile.
  Sincer nu am fost si nu vreau sa fiu vreodata dator nimanui, cu nimic. Stiu ce-as patii daca nu mi-as respecta cuvantul, acelasi lucru ce l-ar patii si altcineva daca m-ar pacalii pe mine.

 3. Bogdan

  mai 30, 2011 at 23:36

  „pazesta-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma pazesc eu” – asta spune cam totul…

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…