Home Personale De ce contează religia la ştiri?

De ce contează religia la ştiri?

1 min read
3
0
248

Avem aceasta stire: Un predicator penticostal a fost ridicat de DIICOT sub acuzația de pedofilie. Bărbatul racola minori, în cadrul unei rețele.
Ori de cate ori vad ca se mentioneaza religia unui om cand comite o infractiune vad discriminare fata de religia unui om. Nu trebuie mentionata religia unui om indiferent ce face. De ce nu s-a spus religia celorlalţi din banda care amăgea copiii? Religia lor permite abuzul sexual? Nici vorbă.

De ce nu se mentioneaza doar a celor care nu mai apartin de cultul ortodox. Cand vreodata vad si o stire in care se spune ‘un ortodox a violat, furat, distrus ect.’ Apropo de asa zisul predicator se pare ca nu are dea face cu acest cult care deja a fost mentionat in stire. Un comunicat din partea cultului penticostal se mentioneaza ca nu apartine de acest cult. Biserica Penticostală condamnă astfel de practici imorale şi ilegale. Deja noroiul a fost aruncat…

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

3 Comments

 1. Blogul lui Costel

  decembrie 3, 2013 at 16:30

  Ca o fi sau ca nu o fi… ideea e ca se incearca discreditarea unor culte. Si altii patesc la fel. Pe cand despre ortodocsi nu se mai spune ca au facut si au dres. In timp ce (neo)protestantii sunt taxati cu sau fara argumente.

 2. maria

  decembrie 4, 2013 at 00:37

  Minoritatea este mereu in dezavantaj….saracul intre bogati, romanul intre tigani sau invers….

 3. Jocuri cu Masini

  decembrie 4, 2013 at 15:16

  Sunt discriminati cei din minoritati 😐

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…