Home Personale De ce numai transmite si dolce sport?

De ce numai transmite si dolce sport?

3 min read
3
0
188

Pentru cei care nu stiti la inceputul campionatului european de fotbal si Dolce sport a transmis o parte din meciuri.Cand deodata ce sa vezi tvr a taiat emisia catre Dolce sport pentru ca nu sar fi platit factura de transmitere a semnalului.

Preşedintele interimar al TVR, Radu Călin Cristea, anunţă că televiziunea publică interzice Dolce Sport, deţinut de Romtelecom, să mai difuzeze meciurile din Campionatul European de Fotbal din cauza nerespectării acordului cadru privind sublicenţierea drepturilor de difuzare. „Vă aducem aminte că termenele de plată au fost depăşite”, a spus Călin Cristea.

Acesta a precizat că prima rată de 500.000 de euro a fost plătită cu o întârziere de 17 zile, iar cea de-a doua, de 550.000 de euro, nu a fost plătită. Prin urmare, şeful TVR a anunţat că va interzice Dolce să mai transmită meciurile de la Euro 2012, contractul fiind reziliat. „În momentul în care vor dori să transmită în continuare meciurile, va deveni un litigiu, care va fi rezolvat pe cale juridică. Este vorba de încălcarea gravă a unei clauze”, a spus preşedintele interimar al TVR.

„Mi s-a părut destul de ruşinos ca milioane de români care sunt plătitori de taxe tv să fie puşi în imposibilitatea de a urmări toate meciurile. Încurcate sunt căile Domnului şi ale acestui contract. A fost extrem de complicat să ajung la acest punct de vedere”, a precizat Călin Cristea…continuarea articolului

Cam aiurea pentru ca din punctul meu de vedere au comentatori mai buni cei de la Dolce sport,dar na e bine si asa decat deloc.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

3 Comments

 1. Yamasha

  iunie 18, 2012 at 17:05

  Eu zic ca e manarie la nivel inalt, nu e vorba de bani intarziati…ci le dardaie fundul pentru ca vor sa inchida TVR…

 2. vienela

  iunie 19, 2012 at 08:39

  Oricare ar fi explicatia, de suferit sufera platitorii de taxe.

 3. business

  iunie 22, 2012 at 10:42

  Radu Călin Cristea a precizat că SRTv are dreptul de a invoca excepţia de neexecutare a acordului cadru şi de a interzice difuzarea competiţiilor sportive ulterioare scadenţei neachitate.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…