Home Personale Debut cu dreptul.

Debut cu dreptul.

3 min read
2
0
235

Braga 0-2 CFR Cluj / Minunea din 2008 de la Roma s-a repetat – in loc de Culio, a venit randul lui Bastos sa realizeze dubla!CFR Cluj incepe de fiecare data grupele Ligii Campionilor cu o victorie – in 2008 si 2010 au invins cu 2-1 pe Roma, respectiv Basel. Acum, victoria a fost si mai clara contra celor de la Braga. Erou a fost brazilianul Bastos, cel care a reusit dubla!

„A fost cel mai important succes din viata mea si cele mai importante goluri. Toata echipa a fost extraordinara, de la Felgueiras pana la ceilalti colegi. Nu ne gandim la primavara europeana, ci luam meci cu meci. Ne gandim la Pandurii, pentru ca avem campionatul ca prioritate. Am jucat la Braga si stiu ca pentru fiecare echipa este greu aici. Meritul este al nostru ca am castigat. Ioan Andone este antrenorul roman care m-a ajutat cel mai mult in cariera” a spus Bastos la DigiSport.

„In vara chiar am vrut sa renunt la Bastos dar acum e al jucator. Va ajunge la un club mare” a spus Andone dupa meciul cu Braga.

Iuliu Muresan s-a declarat extrem de multumit de victoria obtinuta de trupa lui Ando in deplasare la Sporting Braga, scor 2-0, desi spune ca echipa sa putea castiga de o maniera mai categorica.

„Puteam sa castigam de o maniera mult mai categorica, am avut golurile de 3-0 si 4-0 in picior, dar nu am avut luciditate la finalizare. Oricum, ce poti sa mai spui in momentul in care castigi cu 2-0 la Braga.”, a spus presedintele clujenilor.

Patronul, Arpad Pazkany mi-a spus imediat dupa meci: „Presidente, CFR inseamna prestigiu, glorie si bani, exact in ordinea asta”, a adaugat Muresan.sursa

Un scurt rezumat video aici.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

2 Comments

  1. Marian

    septembrie 20, 2012 at 20:14

    Bine ca mai castigam si noi si sa ne aratam si noi jocul de TIKI-TAKA

  2. Yamasha

    septembrie 21, 2012 at 13:13

    macar atat…cu astia sa cstigam si noi..

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…