Home Internet Defecte care pot sa apara la portile automatizate

Defecte care pot sa apara la portile automatizate

3 min read
Comentariile sunt închise pentru Defecte care pot sa apara la portile automatizate
0
116

Din moment ce ai ales sa optezi pentru o poarta automata, trebuie sa fii constient/a de faptul ca la un moment dat e posibil sa ai nevoie de produse de feronerie, deoarece se poate intampla sa apara diverse defectiuni la piese, urmand ca acestea sa fie inlocuite.

Cei care aleg sa opteze pentru siguranta oferita de portile automatizate stiu ca sunt momente in care poarta nu functioneaza la parametri normali, fapt pentru care trebuie reparata. De cine ? De catre cei care se pricep. Ceea ce trebuie sa faci e sa apelezi la persoanele specializate pentru a primi ajutorul.

Vorbim acum putin de principalele probleme care pot sa apara la portile automatizate.
• Probleme la module – modulul unei porti de acest fel este in stransa legatura cu un receptor modular care la randul lui poate fi prevazut cu un timer. In cazul unei defectiuni, poarta nu va mai functiona asa cum stii.
• Probleme la centrala portii – centrala portii este o componenta extrem de importanta. Daca apar defectiuni la centrala, tot sistemul poate fi dat peste cap. Asadar, inainte de a te gandi la alte reparatii, asigura-te de faptul ca centrala functioneaza la parametri normali.
• Probleme la motorul portii – in mod clar motorul portii joaca un rol deosebit de important in buna functionare a portii. Daca motorul nu mai functioneaza, in mod clar nici poarta nu mai functioneaza.
Acestea sunt principalele defectiuni care pot sa apara din moment ce ai o poarta automata, fie ca vorbim de o poarta culisanta sau de una batanta.

Nu trebuie sa te ingrijorezi in cazul in care apar diverse defectiuni, deoarece sunt specialisti care stiu sa le remedieze si care stiu sa faca totul sa revina la normal. Totodata, pe ORDiS.ro gasesti toate componentele de care ai nevoie pentru o buna functionare a portilor automate.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Internet
Comments are closed.

Check Also

Ceasul de mana automatic vs. quartz

Ceasurile sunt accesorii fara de care multi oameni din istorie ar fi ratat niste momente i…