Home Personale Dupa doi ani Craiova revine in fotbal.

Dupa doi ani Craiova revine in fotbal.

2 min read
2
0
29

OFICIAL: Anuntul asteptat de doi ani la Craiova! Universitatea Craiova a fost inscrisa in Liga a II-a!Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de fotbal (FRF) a stabilit astazi ca FC Universitatea Craiova indeplineste conditiile de participare in editia viitoare a Ligii a II-a.

In schimb, luni, Comisia de Disciplina a FRF si-a declinat competenta in ceea ce priveste CS Universitatea Craiova, care a solicitat inscrierea in sezonul competitional 2013/2014 al Ligii a II-a, cazul urmand sa fie judecat de Comisia de Competitii a federatiei.

Dupa excluderea Universitatii Craiova, in vara anului 2011, Adunarea Genereala a FRF a oferit, anul trecut, cate un loc in Liga a II-a atat clubului condus de Adrian Mititelu, conform unei hotarari a Curtii de Apel Bucuresti, cat si Primariei Craiova, locuri neocupate pana in prezent.

Initial, primarul Lia Olguta Vasilescu l-a sustinut pe Mititelu in disputa sa cu FRF si in incercarea de a reinscrie echipa in Liga a II-a. Vazand ca Mititelu nu reuseste sa faca rost de banii necesari inscrierii formatiei in Liga a II-a, Primaria Craiova a decis sa formeze o alta echipa in cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.sursa

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

2 Comments

  1. Ciprian

    august 8, 2013 at 23:21

    Bine că revine, păcat că s-ar putea să dispară Rapidul. Şi Universitatea Cluj. Posibil şi altele.

  2. Robert Ilie

    august 9, 2013 at 16:28

    Mi-ar plăcea să existe o singură echipă. În loc să unească, va destrăma orașul.

Check Also

Aspecte privind stocarea si transportul produselor cu ajutorul unor saci de rafie

In domeniile de activitate in care se utilizeaza cu precadere servicii de stocare, transpo…