Home Personale Dupa doi ani Craiova revine in fotbal.

Dupa doi ani Craiova revine in fotbal.

2 min read
2
0
56

OFICIAL: Anuntul asteptat de doi ani la Craiova! Universitatea Craiova a fost inscrisa in Liga a II-a!Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de fotbal (FRF) a stabilit astazi ca FC Universitatea Craiova indeplineste conditiile de participare in editia viitoare a Ligii a II-a.

In schimb, luni, Comisia de Disciplina a FRF si-a declinat competenta in ceea ce priveste CS Universitatea Craiova, care a solicitat inscrierea in sezonul competitional 2013/2014 al Ligii a II-a, cazul urmand sa fie judecat de Comisia de Competitii a federatiei.

Dupa excluderea Universitatii Craiova, in vara anului 2011, Adunarea Genereala a FRF a oferit, anul trecut, cate un loc in Liga a II-a atat clubului condus de Adrian Mititelu, conform unei hotarari a Curtii de Apel Bucuresti, cat si Primariei Craiova, locuri neocupate pana in prezent.

Initial, primarul Lia Olguta Vasilescu l-a sustinut pe Mititelu in disputa sa cu FRF si in incercarea de a reinscrie echipa in Liga a II-a. Vazand ca Mititelu nu reuseste sa faca rost de banii necesari inscrierii formatiei in Liga a II-a, Primaria Craiova a decis sa formeze o alta echipa in cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.sursa

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

2 Comments

  1. Ciprian

    august 8, 2013 at 23:21

    Bine că revine, păcat că s-ar putea să dispară Rapidul. Şi Universitatea Cluj. Posibil şi altele.

  2. Robert Ilie

    august 9, 2013 at 16:28

    Mi-ar plăcea să existe o singură echipă. În loc să unească, va destrăma orașul.

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …