Home Personale E bine sa fi parlamentar

E bine sa fi parlamentar

1 min read
4
0
170

Si in special cand esti aproape infractor.Parlamentarii au respins, astăzi, cererea procurorilor ca deputatul PDL Dan Păsat să fie arestat.

Parlamentarii opoziţiei s-au abţinut de la vot. Cu 116 voturi „pentru”, 34 de voturi „împotrivă cererea procurorilor nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi adoptată, respectiv 147.

DNA îl cercetează pe Păsat pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, corupţie şi trafic de influenţă. În actele de începere a urmăririi penale.

Poftim poti sa faci multe chestii si sa scapi basma curata.Ce bine e in Romania.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

4 Comments

 1. CoStinel

  februarie 8, 2011 at 19:54

  Daca intra bulau acuma mai scapa cu basmaua curata ?

 2. val33ntyn

  februarie 8, 2011 at 21:25

  asta e, mai scapam de un lingau

 3. Ionut-Cosmin

  februarie 9, 2011 at 18:12

  dai draq pe toti, toti fura

 4. Monex

  februarie 10, 2011 at 04:13

  Un alt avocat al magistratului Florin Costiniu Alice Draghici a sustinut in fata instantei ca potrivit probelor procurorilor Voicu este cel care a comis fapta de trafic de influenta pentru ca a intervenit cu sprijinul lui Costiniu pentru solutionarea dosarului omului de afaceri Costel Casuneanu. Avocatii lui Marius Locic au aratat ca pe 8 aprilie cand procurorii DNA l-au citat pe omul de afaceri pentru audieri iar ulterior l-au retinut pentru 24 de ore acesta a avut un avocat din oficiu Delia Mihaela Ilie care potrivit avocatilor ar avea un dosar penal in care a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta. Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis vineri seara dupa o sedinta maraton care a durat 14 ore cererea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a judecatorului Florin Costiniu si a oamenilor de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic.

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …