Home Personale E bine sa fi parlamentar

E bine sa fi parlamentar

1 min read
4
0
58

Si in special cand esti aproape infractor.Parlamentarii au respins, astăzi, cererea procurorilor ca deputatul PDL Dan Păsat să fie arestat.

Parlamentarii opoziţiei s-au abţinut de la vot. Cu 116 voturi „pentru”, 34 de voturi „împotrivă cererea procurorilor nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi adoptată, respectiv 147.

DNA îl cercetează pe Păsat pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, corupţie şi trafic de influenţă. În actele de începere a urmăririi penale.

Poftim poti sa faci multe chestii si sa scapi basma curata.Ce bine e in Romania.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

4 Comments

 1. CoStinel

  februarie 8, 2011 at 19:54

  Daca intra bulau acuma mai scapa cu basmaua curata ?

 2. val33ntyn

  februarie 8, 2011 at 21:25

  asta e, mai scapam de un lingau

 3. Ionut-Cosmin

  februarie 9, 2011 at 18:12

  dai draq pe toti, toti fura

 4. Monex

  februarie 10, 2011 at 04:13

  Un alt avocat al magistratului Florin Costiniu Alice Draghici a sustinut in fata instantei ca potrivit probelor procurorilor Voicu este cel care a comis fapta de trafic de influenta pentru ca a intervenit cu sprijinul lui Costiniu pentru solutionarea dosarului omului de afaceri Costel Casuneanu. Avocatii lui Marius Locic au aratat ca pe 8 aprilie cand procurorii DNA l-au citat pe omul de afaceri pentru audieri iar ulterior l-au retinut pentru 24 de ore acesta a avut un avocat din oficiu Delia Mihaela Ilie care potrivit avocatilor ar avea un dosar penal in care a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta. Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis vineri seara dupa o sedinta maraton care a durat 14 ore cererea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a judecatorului Florin Costiniu si a oamenilor de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic.

Check Also

Aparatele de aer conditionat, tot mai prezente in casele noastre

Aparate de aer condiționat ca acestea, provenind de la branduri internaționale redutabile,…