Home Personale Evolio lansează smartphone-ul Icon, un flagship killer cu 4 GB RAM și alte specificații de top

Evolio lansează smartphone-ul Icon, un flagship killer cu 4 GB RAM și alte specificații de top

3 min read
Comentariile sunt închise pentru Evolio lansează smartphone-ul Icon, un flagship killer cu 4 GB RAM și alte specificații de top
0
214

Evolio anunță lansarea Evolio Icon, un smartphone Dual-SIM care prin performanțele superioare și design-ul desăvârșit surclasează competiția.
Evolio Icon beneficiază de procesor Octa Core la 2.0 GHz, memorie RAM de 4GB și, în premieră pentru un brand românesc, sistem de operare Android 6.0.

Ecranul Full HD cu margini extrem de înguste (1.5 mm) și conexiunea de mare viteză 4G în standardele TDD și FDD garatează o experiență unică de utilizare. Rapiditatea este o caracteristică de bază a noului telefon, de aceea Evolio Icon are senzor de amprentă, NFC, încărcare rapidă și încărcare wireless.

„Noul flagship Evolio este un telefon puternic, dar în același timp un dispozitiv elegant. Deși ecranul este de 5.5 inch, datorită marginilor foarte înguste, telefonul se simte foarte bine în mână. Evolio Icon surprinde prin performanțe tehnologice de vârf și se adresează clienților ce apreciază gadget-urile de ultimă generație, dar pentru care prețul este un factor important. Pentru 2016 ne-am propus consolidarea poziției pe segmentul smartphone-uri și atingerea unei cote de piață de 35-40% în categoria brandurilor locale”a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio.

Evolio Icon are un display de 5.5 inch super IPS cu rezoluție de 1920×1080 px. Telefonul dispune de cameră foto principală Sony de 13 MP, pentru cele mai surprinzătoare fotografii și filmări Full HD și o cameră secundară de 8 MP, ce va fi cu siguranță apreciată de iubitorii de selfie-uri.
Telefonul va fi disponibil la precomandă în luna martie 2016.

Despre Evolio.
Evolio este brandul românesc de produse electronice ce se remarcă prin calitatea produselor și a serviciilor de garanție oferite. Sub brandul Evolio se distribuie o gamă largă de produse de înaltă tehnologie la un preţ accesibil, precum smartphones, tablete, echipamente GPS, camere video, smartwatch etc.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Personale
Comments are closed.

Check Also

De ce sunt importante sistemele de supraveghere

In timpul sarbatorilor, in timpul zilei, cand va aflati la serviciu sau chiar in timpul no…