Home Credinta Falsa religie

Falsa religie

1 min read
4
0
93

Toti oamenii sunt confruntati cu obligatia unei alegeri.Daca vor respinge invataturile lui Dumnezeu,la ce vor adera? Daca ii vor refuza principiile incotro se vor indrepta? Daca vor nega autoritatea Cuvantului lui Dumnezeu,ce fel de autoritate vor recunoaste?

Greseala omului este ca se indreapta cu veneratie spre o creatura a lui Dumnezeu si nu spre Creator.De-a lungul istoriei umane,satan si-a promomvat cauza prin intermediul religiei,deoarece omenirea este religioasa,simtind nevoia imperioasa a inchinarii.Aceasta necesitate este la fel de valabila astazi,precum a fost si in vremurile paganismului preistoric.Fariseii,desi puneau pret pe religiozitate,erau mai periculosi pentru Hristos decat cei ce pacatuiau  pe fata,deoarece religiozitatea ii inlantuia ca pe niste sclavi.Fariseii se credeau ca sunt perfecti inaintea lui Dumnezeu si,deci,nu aveau nevoie de pocainta.

Generatia noastra,care oscileaza intre scepticism si credulitate,intre materialism si religiozitate,este o prada usoare pentru satan.Unica salvare este sa-L urmam pe Mantuitorul.Numai la El gasim cuvintele vietii vesnice.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Credinta

4 Comments

 1. Derscanu

  august 23, 2011 at 09:54

  Omul se naste cu aceasta nevoie de a crede, de a venera, de a urma o cale.
  Multe insa pot fi surogate: banii, luxul, corpuri ale naturii, alti oameni, eul, tehnologia, ideologii omenesti, hobby-uri, etc.
  Chiar si cei care se cred maimute evoluate si il scot pe Dumnezeu din ecuatie tot cred in ceva: in evolutie. Si trebuie sa ai credinta mare sa poti crede asa fictiune (big-bang).

 2. piticu

  august 23, 2011 at 10:55

  ehh..oamenii asa sunt , cum or fi de cei care sunt atei ?

 3. Daniela

  august 24, 2011 at 00:39

  @piticu Sunt cu durere in fund. :))

 4. cime

  august 26, 2011 at 21:38

  In falsa religie se incadreaza (nu doar ce tine de naterialism) ci si neo-paganismul tot mai pregnant, punerea accentului pe horoscop, yoga si altele, pana la inlocuirea semnificatiti Invierii si Nasterii Domnului cu venirea iepurasului si a lui Mos Craciun. Lumea se duce de rapa, incet dar sigur!

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …