Home Personale Free Premium Course!

Free Premium Course!

1 min read
3
0
114

Exact cum spune si titlul un curs gratis despre Photoshop CS6 For Web Designers.Este un curs bun care te poate ajuta pentru dezvoltarea personala daca ai de gand sa faci un ban cinstit din web design pe viitor.Ce pot sa spun despre curs este ca nu prea gasesti pe net asa de bun si cu explicatii direct pentru nevoiele unui webdesigner.Pe mine unul nu prea ma ajuta nefolosind Photoshop  si nici windows.Pentru alte detalii va rog sa urmati linkul de jos.Mult succes.

[symple_button color=”blue” url=”http://webdesign.tutsplus.com/articles/news/free-premium-course-photoshop-cs6-for-web-designers/” title=”Visit Site” target=”blank” border_radius=””]Photoshop CS6 For Web Designers[/symple_button]

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

3 Comments

 1. Alex Stan

  iunie 22, 2013 at 12:37

  Eu am invatat singur majoritatea lucrurilor pe care le stiu in photoshop. Intr-adevar sunt foarte folositoare si tutorialele (sau cursurile), pentru ca acest program este si asa foarte complex.

 2. Iulian

  iunie 22, 2013 at 19:01

  Daca ai de gand sa perseverezi in design-ul temelor de WP, ai face bine sa te perfectionezi si in PS sau illustrator 🙂 Nu se poate sa faci o tema premium fara cunostinte temeinice la nivel grafic.

  • admin

   iunie 23, 2013 at 16:57

   ai perfecta dreptate,eventul ma pot perfectiona si cu ajutorul lui gimp…

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …