Home Credinta Furtul secolului

Furtul secolului

2 min read
1
0
181

În secolul trecut, poliţiştii englezi căutau autorii „furtului secolului“, care consta din câteva tone de aur în lingouri furate din vagonul unui tren, deviat pe o linie ferată special amenajată. Maşina care transportase aurul de la trenul adus într-o pădure până la ascunzătoarea situată într-un garaj izolat, a putut fi uşor identificată şi apoi găsită.

Cum a fost posibilă această prindere a hoţilor? Pe vremea furtului, autovehiculele grele aveau o viteză mai redusă ca în zilele noastre. Nişte copii căţăraţi pe un deluşor din apropierea şoselei şi-au găsit ca joacă în ziua furtului, notarea numerelor de înmatriculare a maşinilor care treceau prin zonă. Cine nota mai multe maşini şi cât mai multe caracteristici ale acestora (culoare, tip de maşină etc.) primea un premiu. Notiţele copiilor au fost o adevărată mană pentru poliţişti în acţiunea de găsire a hoţilor.

Asemenea acelor hoţi, mulţi oameni, când fac răul, se gândesc că nu-i vede nimeni. Şi totuşi, chiar dacă nu-i văd semenii lor, Dumnezeu vede tot ce se petrece pe pământ, şi totul va fi scos la lumina Sa şi judecat cu dreptatea divină. Fericiţi sunt toţi care şi-au găsit refugiul la Mântuitorul! Ei au fost iertaţi de toată vina lor.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Credinta

One Comment

  1. Nacov Petru

    iunie 28, 2012 at 16:28

    Nici prin gand nu le-a trecut ca niste copii ar ajuta la prinderea lor! Mai ales totul pornind dintr-un joc!

Check Also

Pași de urmat atunci când cauți o chirie

În momentul în care urmează să închiriezi o locuință, nu poți să alegi prima ofertă care-ț…