Home Personale Gest urat.

Gest urat.

1 min read
4
0
241

Toata lumea a aflat de gestul domnului  Cartu cand a dat cu piciorul si a spart un geamul din plastic al bancii de rezerva la meciul din Liga campionilor Basel-C.f.R.Acuma na el saracu a uitat unde se afla si in ce competie joaca echipa lui si tocmai acum sa gasit sa dea cu mucii in fasole ca sa zic asa pe romaneste.Un gest urat care nu se face,colac peste pupaza el domna nu se imbraca in costum mai mult umba asa solo.Cartu a facut chiar el glume: „Pot sa spun ca nu a fost de calitate, daca era termopan, nu se spargea!”Sa nu fim rai cu toate ca nu asa se procedeaza.Partea prosta nu este asta  ci faptul ca nu se aduc puncte in competitile internationale si echipele romanesti vor fi mai putine in europa.Din pacate C.F.R. a iesit din europa anul acesta si ceva i-mi spune ca nici la anul nu va participa.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

4 Comments

 1. AlexiCa

  noiembrie 25, 2010 at 22:23

  Exact cum spunea Lacatus , cateodata nu te controlezi cand ai nervi si se mai intampla si deasta , cat despre costum , cred ca ar fi trebuie si el sa fie prezentabil ..

 2. Dannielph

  noiembrie 25, 2010 at 22:49

  Romania si fotbal nu prea se potrivesc in aceeasi propozitie :))

 3. val33ntyn

  noiembrie 25, 2010 at 23:34

  de acord cu danielph :))

 4. adriank

  noiembrie 27, 2010 at 02:33

  se vede ca lumina zilei lipsa lui deac, y.kone, pereira, muresan si chiar a lui trica. acum inafara de rada, coolio si cadu, toti sunt niste mercenari, nu dau doi bani pe echipa. Dar conducerea si administrratia daecolo sunt foarte bune si probabil de la anu se va schimba treaba.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…