Home Credinta In ascultare

In ascultare

3 min read
Comentariile sunt închise pentru In ascultare
0
123

Schimbarea totală a sursei de plăcere este ceea ce i-a făcut invincibili pe oamenii credincioși.

Când credința devine ascultare, atunci putem vorbi, într-adevăr, despre adevărata credință.Acolo unde păcatului îi este permis să trăiască în viață și în comportament, nicio bucurie nu este justificată și nicio plăcere nu este legitimă. Nicio încălcare a neprihănirii pure nu îndrăznește să se dezvinovățească pe motivul unei experiențe religioase superioare.

A căuta stări emoționale înalte în timp ce trăiești în păcat înseamnă a deschide ușa întregii noastre vieți pentru autoînşelare și pentru judecata lui Dumnezeu. „Fiți sfinți” nu este doar un moto care să fie înrămat și atârnat pe perete. Este o poruncă serioasă de la Domnul întregului pământ.

Cred că nu poate exista nicio îndoială asupra faptului că nevoia ce depășește toate celelalte nevoi din Biserica lui Dumnezeu din acest moment este cea după puterea Duhului Sfânt. Mai multă educație, o mai bună organizare, un echipament mai bun, metode mai avansate – toate sunt inutile. Este ca și cum ai aduce un aparat de respirat mai bun unui pacient care tocmai a murit. Oricât de bune ar fi ele, nu pot da viață niciodată. „Duhul este acela care dă viața” (Ioan 6:63). Oricât ar fi de bune, nu pot aduce niciodată putere.

„Puterea este a lui Dumnezeu” (Psalmul 62:11). Protestantismul este pe drumul greșit atunci când încearcă să câștige doar printr-un „front comun”. Nu de unitate organizatorică avem nevoie cel mai mult; cea mai mare nevoie este puterea. Pietrele funerare dintrun cimitir prezintă un front comun, dar ele stau mute și neajutorate în timp ce lumea trece.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Credinta
Comments are closed.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…