Home Personale Intrebari vitale

Intrebari vitale

2 min read
2
0
203

Multi oameni gasesc nepotrivit si indiscret cand sunt intrebati: „Aveti pace cu Dumnezeu? Sunteti pregatit sa-L intalniti?”.Ei nu se supara pentru ca sunt prea politicosi,dar ii lasa pe cel care intreaba sa inteleaga ca nu pretuiesc acest gen de discutie.

Un domnitor,cand a fost odata bolnav,a chemat un medic renumit.Acesta a intrebat imediat de simptomele bolii sale,de apetitul pacientului,despre somn,despre digestie,pe scurt a pus o multime de intrebari.Acest „interogatoriu” nu i-a covenit domnitorului si a spus:”Nu-mi plac intrebarile multe.” Medicul s-a ridicat si s-a indreptat spre usa.Inainte de a parasi camera,s-a intors inca o data spre dormitor si a spus politicos:”Excelenta,daca o sa mai fiti odata bolnav,va recomand sa chemati un veterinar;acela nu pune intrebari pacientilor lui”.

Poate va merge asemanator.Nu doriti intrebari care sa atinga constiinta.Nu suferiti de o boala grava,care se numeste pacat? Lasati-va cercetati de Cuvantul lui Dumnezeu pentru a fi vindecati.Acest Cuvant va pune intrebari care nu va plac.Stati linistiti si raspundeti la aceste intrebari in fata lui Dumnezeu!

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

2 Comments

  1. Derscanu

    februarie 15, 2012 at 01:27

    Este si normal sa li se para ciudata o intrebare referitoare la pacea cu Dumnezeu atat timp cat acei oameni nu cred in Dumnezeu.

  2. Emil

    februarie 16, 2012 at 22:09

    Nu cred ca fi nimeni pregatit sa il intalneasca pe Dumnezeu, insa sensul primei intrebari nu este tocmai clar pentru mine.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…