Home Personale Jocuri de colorat pentru copii

Jocuri de colorat pentru copii

3 min read
Comentariile sunt închise pentru Jocuri de colorat pentru copii
0
116

Inca o dovada a faptului ca totul s-a mutat in online si, respectiv, pe calculator o constituie jocurile de colorat, care au cunoscut o atentie deosebita din partea copiilor in cautare de motive de distractie. Asadar, tancii au lasat deoparte clasicele carti, ce trebuiau completate cu cariocile din dotare, si s-au mutat pe Internet pentru ca aici totul este mult mai facil, pana si colorarea unor banale foi de hartie. „Jocuri de colorat pentru toata lumea” pare sa fie deviza creatorilor care se ocupa cu lansarea acestor aplicatii, ce au si un rol educativ pe langa evidenta buna dispozitie generata.

In cadrul lor nu scapa necolorat nimeni: fluturele, masina, vaza cu flori, Alba ca Zapada, ouale de Paste, animalele de la Zoo, celebrii Jonas Brothers, Fetele H2O alegandu-se cu cele mai nastrusnice culori posibile. In comparatie cu hartiile ce erau mazgalite cu un dram de pasiune aparte parca, aici poti sterge foarte usor anumite detalii care nu iti plac in mod deosebit sau culori care nu s-au potrivit atat de bine cu aspectul general. Mereu intervine cate ceva, iar mouse-ul si radiera virtuala iti stau la dispozitie de fiecare data cand simti nevoia acestor mici retusuri.

Dar poate ca pasiunea ta nu a fost dintotdeauna desenul, pictura atragandu-te mai mult. Nu-i nimic, tot aici sunt si jocuri de pictat, unul din exemplele care imi vin in minte acum fiind „Donald Si Familia”. Esti pregatit sa ii dai culoare lui Donald si celor trei ratoi ai sai, alaturi de care pleaca la pescuit? In ciuda laudelor sale, Donald nu a izbutit sa prinda decat un mic pestisor, in timp ce nepotii sai s-au intors de la balta fiecare cu cate un peste de cinci ori mai mare ca cel agatat cu chiu, cu vai de celebrul personaj Walt Disney.

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale
Comments are closed.

Check Also

De ce site-ul tau trebuie sa fie optimizat pentru telefoanele mobile

Iti aduci aminte cand ai folosit ultima data smartphone-ul? Sigur ca poti! Asta se intampl…