Home Credinta Mantuirea.

Mantuirea.

2 min read
4
0
175

De ce ati ezitat pana acum sa credeti in Domnul Isus si sa deveniti un adevarat crestin? Va temeti ca oameni va vor lua in ras? ”Oricine se va rusina de Mine si de cuvintele Mele,se va rusina si Fiul omului” Marcu 8;38.

Sunteti dezamagiti de crestini a caror viata nu corespunde cu invatatura? ”Fiecare din noi are sa dea socoteala despre sine insusi lui Dumnezeu” Romani 14;12.

Sunteti de parere ca Dumnezeu este multumit cu dumneavoastra asa cum sunteti? asa cum esti? ”Cine pazeste toata legea,si greseste intr-o singura porunca,se face vinovat de toate” Iacov 2;10.

Va temeti ca Dumnezeu nu va va primi? ”Tot ce-Mi da Tatal,va ajunge la mine,si pe cel ce vine la Mine,nu-l voi izgoni afara” Ioan 6;37.

Crezi ca mai ai timp pentru a te intoarce la Dumnezeu? ”Nu te fali cu ziua de maine,caci nu stii ce poate aduce o zi” Proverbe 27;1.

Decida-te acum pentru Domnul Isus! Este simplu cheamti-L pe El in viata voastra si veti vedea ca va veni.

Fiindca „oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit.” Romani 10;13.

 • Trafaletul a ajuns si in presa internationala.

  Dupa ce sa scris in presa nostra despre obiectul care a fost folosit pentru a miruii noile…
 • Transforma ingrijorarile in rugaciune

  Evanghelistul C.H. Spurgeon spunea odata cu privire la ingrijorari: in loc sa te ingrijore…
 • Sfintire

  Faptul ca nu mai suntem cum am fost adica sfinti este evident,atunci cand rasa umana a pac…
Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Credinta

4 Comments

 1. Randy

  iunie 26, 2011 at 22:27

  Eu cred in Dumnezeu, dar nu si in biserica si preoti. Sunt constient ca exista si multi preoti care chiar sunt credinciosi, dar sunt si foarte multi care sunt hoti sau au alte orientari sexuale (cred ca ati vazut cu totii la tv), iar eu nu ma pot duce sa ma spovedesc la asa ceva.

  P.S. Iisus, cu doi „i”, nu cu unul … :p

 2. ThePaul

  iunie 26, 2011 at 23:23

  Adevarat.

  @Randy,de multe ori da,dar Cel de sus ii vede.

 3. Amalia

  iunie 27, 2011 at 20:16

  Exista credinta contemplativa si credinta aplicata. La biserica si hotii se duc, si talharii, si curvele…si se roaga, numai ca Dumnezeu nu le asculta rugaciunile.Sa fi credincios inseamna sa traiesti asa cum cere Dumnezeu, nu in betii, nu in curvii si nu in certuri

 4. E. Keith Owens

  iulie 1, 2011 at 09:50

  ..MARTURISIREA DE CREDINTA….a BISERICII CRESTINE BAPTISTA ROMANE..din Beaverton Oregon……..BIBLIA – CUVANTUL LUI DUMNEZEU….Noi credem si marturisim ca Sfintele Scripturi ale Vechiului si Noului testament sunt inspirate de Duhul Sfant. Vechiul si Noul testament constituie Cuvantul lui Dumnezeu scris o revelatie dumnezeiasca catre neamul omenesc izvorul fara gres al constiintei lui Dumnezeu…Galateni 1.11 ..

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …