Home Personale Motive pentru care sa iti pui ferestre de mansarda

Motive pentru care sa iti pui ferestre de mansarda

3 min read
Comentariile sunt închise pentru Motive pentru care sa iti pui ferestre de mansarda
0
126

Cu toate ca mansardele reprezinta o alternativa ingenioasa pentru a solutiona criza de locuinte, criza care se manifesta mai vizibil in special in orasele mari, reglementarile legislative privind mansardarea diverselor spatii de locuit (case, blocuri, alte cladiri), restrang in continuare dezvoltarea unei nise specifice pe piata imobiliara.

Statisticile ilustreaza ca tot mai multi tineri sunt atrasi de ideea construirii unei mansarde. In acelasi timp, arhitectura contemporana vizeaza promovarea unor spatii largi, deschise, care sa se bucure de multa lumina. Unul dintre avantajele montarii ferestrelor de mansarda este tocmai acela ca permit “inundarea” interiorului cu lumina naturala, creand un ambient placut, primitor.
Daca deja aveti o mansarda si vreti sa redecorati sau tocmai ati fost anuntat ca planul viitoarei mansarde este gata, e timpul sa va ganditi la amplasarea unor ferestre mansarda.

Ferestrele de mansarda prezinta mai multe beneficii. Iata doar cateva dintre ele:
– Au un design modern, dar care se poate asocia in mod placut cu arhitectura deja existenta;
– Sunt facil de montat, iar instalarea lor nu implica multe material, astfel fiind o alternativa “verde”, din punct de vedere ecologic;
– Mai multa lumina va patrunde in interior;
– Ofera o ventilatie mai buna, comparative cu alte solutii;
– Prin geamul de tip termopan, se faciliteaza o buna izolatie fonica si termica;
– Ramele de etansare cu care sunt prevazute, au rolul de a opri patrunderea apei inauntru;
– In comparatie cu ferestrele verticale, o fereastra de mansarda va aduce mai multa lumina in incapere, este mai simplu de intretinut (se spala si se curata mai usor).

Compania noastra, a carei deviza este “Civeflor Distribution – Acoperisul tau durabil!”, pune la dispozitia clientilor interesati, servicii si produse de calitate precum tigla metalica, tabla trapezoidala, sisteme de fixare moderne, precum si o gama variata de accesorii acoperis.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Personale
Comments are closed.

Check Also

Motive pentru care ar trebui să încercați folii autocolante

În zilele noastre foliile autocolante au ajuns la mare căutare şi au devenit elementele pr…