Home Personale Multumesc Windows

Multumesc Windows

3 min read
9
0
220

Acest mesaj este pentru tine dragul meu Windows.

In cateva cuvinte vreau sa i-ti multumesc pentru relatie frumoasa de prietenie pe care am avut-o si dupa care mai am mici regrete.Imi place Messenger-ul in comparatie cu Pidgin recunosc.Dar sa sti ca imi place si de noul prieten cu care m-am imprietenit repede sa sti draga Windows.De fapt cu toate programele din Ubuntu.

Multumesc Windows pentru ca ma lasai sa joc F.I.F.A sau alte jocuri foarte placute.Vreau sa te anunt ca si pe noul prieten Ubuntu gasesc jocuri,are de curand si el Steam.Nu ma mai joc dar te-am anuntat ca sa stii.

Multumesc Windows pentru ca mai lasat sa descoper internetul si mi-ai dat voie sa folosesc un blog.Fara tine nu puteam cunoaste atatea oameni draguti pe net.Cei care nu au stiut sa vb frumos am intrerupt orice fel de legatura cu ei sa stii.

Multumesc pentru multe alte chestii bune pe care le-am descoperit datorita tie si calculatorului.Nu am asa mult spatiu sa multumesc pe masura si nu vreau sai plictisesc pe cei care vor citi mesajul acesta.Dragul meu fost prieten azi ne despartim definitiv probabil pt ca am introdus azi cd-ul de instalare xp si am sters partitia ta.Sper ca nu te superi prea mult pe mine dar stii foarte bine ca amandoi aveam o relatie ilegala.Nu erai un original asa cum as fi vrut si neavand bani sa i-ti iau licenta am fost fortat atunci de imprejurari sa stabilesc cu tine o relatie de prietenie foratata din partea mea.

Multumesc pentru tot,de azi inainte raman cu un nou prieten foarte drag cu care sunt in legalitate el neavand nimic impotriva sa devenim prieteni nu imi cere licenta e gratuit: Ubuntu…

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

9 Comments

 1. Cristache Dragos

  iunie 17, 2013 at 08:47

  De cate ori nu m-am gandit si eu sa trec pe Ubuntu, insa nu este chiar asa de usor. Sunt programe care nu ruleaza pe Ubuntu..Oricum, super povestea! Mi-a facut mare placere sa o citesc.

  • admin

   iunie 17, 2013 at 09:00

   ai dreptate Dragos dar pentru mine nu mai e valabila relatia :))

 2. Ionut Cosmin

  iunie 17, 2013 at 10:36

  Sincer sa fiu daca ar merge programele care imi trebuiesc m-as baga si eu pe dar nu imi merg asa ca raman pe vechiul meu WINDOWS

  • admin

   iunie 17, 2013 at 10:45

   mult succes cu tot cu Windows nu am nimic impotriva :))

 3. cotos

  iunie 17, 2013 at 10:46

  Folosesc Ubuntu de ceva vreme sima declar fan 🙂 Insa, am pastrat pentru nevasta si Windowsul, deoarece unele jocuri chiar nu ruleaza in Ubuntu.

 4. Robert Ilie

  iunie 19, 2013 at 00:35

  Eu le folosesc in paralel. Cand nu am nevoie de Windows, intru pe linux. Si a invat sa surioara mea sa-l foloseasca. Deci nu este greu. Greul vine din comoditate. Dar cum inveti sa folosesti Android care este tot linux, inveti si altele.

 5. Yamasha

  iunie 19, 2013 at 15:57

  Eram sigur ca va fi un articol de genul, stiam ca tu esti cu ubuntu:D. lasa ca pana in weekend o sa-mi iau si eu calculator nou si o sa bag si ubuntu 😀

  • admin

   iunie 19, 2013 at 16:14

   foarte bine faci mult succes…

 6. Iulian

  iunie 19, 2013 at 19:51

  Asta este un articol scris in amintirea vremurilor de demult 😀 Ce sa zic, mult mai ok Ubuntu insa il folosesc doar pe desktop, pastrez si Windows pe laptop pentru ca-mi ofera si el anumite avantaje.

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…