Home Personale Nu e bine sa postezi orice pe facebook.

Nu e bine sa postezi orice pe facebook.

4 min read
1
0
139

Daca pana acum inca nu ati inteles ca nu trebuie sa postezi chiar orice din viata intima pe facebook sau orice alta retea de socializare afla acum ca e mai bine sa stai potolit.Un cuplu din Marea Britanie a ajuns după gratii după ce a postat pe Facebook fotografii de la nuntă.Pai cum asa te casatoresti si ajunge dupa la inchisoare,cam dura faza nu-i asa?

Nicola Derbyshire, în vârstă de 37 de ani, şi Adam Heard, în vârstă de 41 de ani, au ajuns după gratii după ce femeia a postat pe contul personal de Facebook imagini cu cei doi de la nuntă.Britanica, mamă a doi copii, pretindea că nu este căsătorită, nu are nicio relaţie cu vreun bărbat şi că îşi creşte singură minorii, motiv pentru care aceasta a beneficiat de un ajutor din partea statului de peste 35.000 de euro, notează Daily Mail.

Nicola Derbyshire a justificat autorităţilor prezenţa lui Adam Heard în viaţa ei spunând că acesta este proprietarul casei în care locuieşte alături de copiii ei. În realitate, se pare că cei doi aveau o relaţie, drept care au decis să îşi unească destinele şi în mod oficial. Pentru a se căsători aceştia au ales Cipru.

Totul a ieşit la iveală, după ce femeia a postat pe contul personal de Facebook imagini cu cei doi din timpul ceremoniei de căsătorie. Mai mult, Nicola Derbyshire a distribuit şi un link cu agenţia de nunţi care le-a organizat totul.

article-0-17081F5B000005DC-814_306x453

Asistenţii sociali care o monitorizau pe femeie au fost avertizaţi imediat de gestul femeii, care a beneficiat în perioada 2008-2012 de un ajutor din partea statului de peste 35.000 de euro, mai scrie cotidianul britanic Daily Mail.Cuplul a fost imediat arestat imediat cum a ajuns pe teritoriul Marii Britanii. În urma procesului care a început de îndată ce aceştia au fost arestaţi s-a decis ca şi bărbatul să plătească alături de femeie. Astfel, acesta va trebuie să lucreze 100 de ore în folosul comunităţii şi va trebui să plătească o amendă de aproape 600 de euro. Femeia a fost condamnată la 12 săptămâni de închisoare. Aceasta va trebui să presteze şi ea muncă în folosul comunităţii: 200 de ore şi va avea de plătit o amendă de aproape 680 de euro.

Asadar nu postati orice pe oriunde sau cel putin nu da dovada de protie cand o faci :))

  • Facebook are si parti proaste

    De fapt daca stau bine sa ma gandesc nu el e de vina pentru mandria din oameni.Scopul sait…
Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

One Comment

  1. Perfu

    ianuarie 23, 2013 at 15:57

    Se pare ca unii nu au inteles cat de rau isi pot face cand posteaza tot felul de informatii pe facebook

Check Also

Calculator credite nevoi personale: petreci sarbatorile de iarna asa cum vrei!

Tuturor ne plac sarbatorile de iarna, pentru ca vin impreuna cu miros de brad, de mancare …