Home Personale Nunta ca si afacere.

Nunta ca si afacere.

3 min read
4
0
143

Cand vine vorba despre nunta lucrurile din ce observ eu sau schimbat.Nu in bine.Oameni au inceput sa nu mai respecte biserica si comunitatea nu prea mai da doi bani pe respectarea minimului bun simt.O sa incerc sa ma explic de ce spun asta.

Cum ar trebuie sa fie.

In mod normal ar trebuii respectate cateva principii pe care Dumnezeu le cere in mod clar cand vine vorba de casatorie.Orice cuplu care se formeaza nu trebuie sa traiasca impreuna din punct de vedere fizic absolut deloc inainte de casatorie.Ar trebuii sa fie prectic virgini in momentul casatoriei amandoi (stiu ca suna ciudat dar asa ar trebuii).Orice fel de treiere din punct de vedere sexual este clar ca incalca randuiala biserici si cea ce spune Dumnezeu in biblie.

Ce observ eu ca este acum.

Acum totul este o desfranare fara numar,din pacate.Tineri nu primesc o educatie de la parinti potrivita cu biblia si invatatura sanatoasa care ar trebuii sa conduca o familie.Si chiar daca unii o primesc nui intereseaza.Tineri duc o viata din punct de vedere al formari familie total opusa cum ar trebuii.Mai intai se iau fac 1 copil 2,3, si dupa aceea poate se mai casatoresc.Nu se mai pune accentul pe respectarea bunui simt ce sa mai vorbim de credinta sau biblie.Desfranarea este cuvantul pentru tot ce se intampla.

Nunta o afacere destul de profitabila.

Nunta daca se mai face este de multe ori sa fie facuta cu o doza de castig material.Nu se mai gandesc ca mai intai nunta ar trebuii sa fie facuta cu cinste si onoare in fata Lui Dumnezeu.Nici un cuplu nu trebuie sa se gandesca la nunta si cununia religioasa ca si o afacere ci faptul ca din acel moment formeaza o familie cu obligatii si o datorie spirituala fata de familia nou infiintata.

Dar cui mai pasa…

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

4 Comments

 1. Yamasha

  octombrie 20, 2012 at 21:24

  Corect, nunta nu mai este de mult o petrecere de familie, ci o afacere. Chiar acum ceva timp un prieten si-a cumparat o masina de pe urma nuntii…

 2. Taraboste

  octombrie 21, 2012 at 16:20

  Totusi nunta a reprezentat intotdeauna si momentul in care tanarul cuplu paseste in viata, momentul fiind punctat dupa ceremonia religioasa de masa festiva la care toti participantii contribuie cu cate ceva pentru ca tinerii sa poata incepe mai usor viata de familie.
  Asa ca da, este o mica afacere pentru cei doi insuratei 🙂

 3. Marius Cucu

  octombrie 21, 2012 at 20:38

  Cam asa e…

 4. fotograf nunta bucuresti

  octombrie 22, 2012 at 11:17

  In ultimul timp nuntile nu mai sunt o afacere nici pentru tinerii casatoriti nici pentru furnizorii de servicii doar pt restaurante unde adaosul comercial este de min 300 %

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…