Home Reportaj O nouă modă: să nu-ţi speli blugii decât o dată la şase luni

O nouă modă: să nu-ţi speli blugii decât o dată la şase luni

2 min read
14
0
273

Blugii cu aspect murdar, rupţi sau pătaţi sunt la modă. Dar aceştia vin din fabrică în… asemena hal. Mai nou, un american a propus o nouă tendinţă: să porţi blugii, fără să îi speli, până se distrug natural, de la purtare.

Darryl Necker a purtat o pereche de blugi, şase luni, până să îi spele şi îi îndeamnă pe toţi iubitorii acestui gen vestimentar să poarte hainele murdare. Astfel, ele se vor deteriora corespunzător formelor celui care le poartă, se vor rupe, murdări şi păta „natural”.

„Îi porţi până când iau forma corpului tău. În doi ani ajung să arate foarte bine şi nu trebuie să îi cumperi tu aşa, deterioraţi, ci se transformă pe parcurs”, a declarat Darryl, citat de site-ul aolnews.com.

Un exper în modă, Laura Nurford, redactor şef al site-ului Denimblog.com, crede că ideea bărbatului este genială: „Ajungi astfel să ai o pereche de blugi unică, personalizată”, a comentat aceasta.

Referitor la… jeg sau mirosul neplăcut, Necker a spus că se poate scăpa de acestea fără a spăla hainele. Murdăria nu trebuie neapărat îndepărtată, deoarece face parte din procesul de… personalizare, iar mirosurile neplăcute, cum ar fi acela de transpiraţie dispare parţial dacă ţii hainele întinse pe sârmă, afară, câteva zile.sursa

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Reportaj

14 Comments

 1. bibabum

  octombrie 4, 2010 at 00:43

  multi nebuni liberi… eu ii bag la spalat chiar daca ii port 5 ore intr-o zi..

 2. Cony

  octombrie 4, 2010 at 09:36

  WHAT ???? Asta ne mai lipsea, sa mergem pe strada cu blugii murdari si rupti „natural”, sa fim nevoiti sa suportam toate mirosurile altora. Ca sa nu mai zic k unii blugi nu tin 2 ani sau mai stiu eu cat, iar daca ii porti doar pe ei o perioada te tin mai putin decat daca i-ai purta alternat cu alta pereche de pantaloni.Nici nu vreau sa aud de asa ceva !

 3. Tudor

  octombrie 4, 2010 at 11:18

  as fi curios sa stiu daca ar trai in romania – fara apa calda menajera, transport in comun ca la sardele, program de lucru 11 ore zilnic – ar mai rezista sa nu ii spele 6 luni?

 4. GrafsS

  octombrie 4, 2010 at 14:39

  Nu am auzit de asa ceva. URATA MODA IN ZIUA DE AZI! :))

 5. adriank

  octombrie 4, 2010 at 20:39

  niciodata nu i-am inteles pe aia care poarta blugi rupti, sau care par rupti 😐 dar asta cu blugi nespalati e prea de tot :))

 6. Dannielph

  octombrie 4, 2010 at 21:39

  Nam treaba cu e murdar dar de obicei si miroase aceasta nespalare.

 7. admin

  octombrie 4, 2010 at 21:48

  jeg care miroase…urat.

 8. pisica

  octombrie 4, 2010 at 22:12

  cam aberantă idee. în şase luni se fac scoarţe.

 9. madalina raducanu

  octombrie 5, 2010 at 12:40

  Pff de mine…pai si ce faci cu mirosul? in 6 luni banuiesc ca se imbiba si un miros de la atata purtat si de la mizeria care se strange pe ei.. nu?

 10. Roxanel

  octombrie 5, 2010 at 15:13

  Grr… dea dreptul scarbos… cum pana mea sa umbli ca un jegos si ca un imputit pe strada?! Fierbi in suc propriu… yack. Oare nu-i deranjeaza?! Sau deja cred ca s-au obisnuit cu mirosul si nu-l mai simt, ca si cand te-ai da cu un parfum si nu il mai simti dupa ce intervine procesul de acomodare dar cei din jur iti spun ca mirosi frumos… fara cuvinte.

 11. AlecsMih

  octombrie 5, 2010 at 20:32

  Nu ii spalam 6 luni, dar ii parfumam cu deodorant de camera :)) sa miroase frumos

 12. Pato Basil

  octombrie 9, 2010 at 20:33

  am o pereche de blugi rupti putin intre picioare, si patati de ceara (nu mai iese am incercat multe dar nu iese) ce ziceti sunt in trand?

 13. admin

  octombrie 9, 2010 at 20:53

  cred ca da :))

 14. Pato Basil

  octombrie 10, 2010 at 13:23

  numai ca nu ii port trebuie sa le trantesc un petic ca mi se vad bijuteriile:)) si nu-mi place sa merg cu ele la vedere

Check Also

Pași de urmat atunci când cauți o chirie

În momentul în care urmează să închiriezi o locuință, nu poți să alegi prima ofertă care-ț…