Home Credinta O noua zi

O noua zi

2 min read
2
0
94

Ce este o noua zi? Pentru multi este o banalitate o noua zi in viata lor,ceva normal din punctul lor de vedere.Dar nu este asa absolut deloc.Fiecare zi este o binecuvantare de la Dumnezeu.Faptul ca te trezesti din pat intreg si sanatos este pentru ca Dumnezeu a hotarat pentru tine acest lucru.Viata pe care o ai nu este o intamplare.O sa vi se para oarecum ciudata aceasta afirmatie dar nimic din acest univers si viata ta nu este o intamplare.

Daca te trezesti dimineata si esti in viata atunci se merita sa spui in inima ta multumesc Doamne pentru aceasta zi.I-ti multumesc ca sunt in viata si ca ma iubesti.Fiecare zi este o dovada de dragoste pentru fiecare dintre noi.Retineti un lucru esential:alti nu se trezesc la o noua zi.Pentru ei sa terminat totul cu ziua in urma.

Ar trebuii sa fim recunoscatori fata de Cel care este viata si o daruieste.Isus Hristos este viata si daruieste viata.Puneti mana pe biblie si informativa,Dumnezeu nu minte ne-a lasat scris.Tot ce este scris in biblie este perfect adevarat.

  • Pentru cine traim?

    Viata oamenilor este impartita in mod normal in timp de lucru si in timp liber.Fiecare gas…
  • Catastrofa aeriana

    Una dintre cele mai mari tragedii din istoria zborurilor s-a petrecut la 27 martie 1977 ca…
  • Biblia

    Biblia este o carte unica.Nicio carte scrisa de vreun om nu se poate compara cu Biblia.Des…
Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Credinta

2 Comments

  1. Felix

    februarie 9, 2012 at 13:40

    Oare cat de recunoscatori sunt cei vitregiti de soarta sau deformati fizic sau psihic? Aceasta recunostinta tot Domnului ar trebuii sa o arate?

  2. derscanu

    februarie 9, 2012 at 17:57

    @Felix
    Multe lucruri ce se petrec in lumea noastra nu pot fi intelese de noi in totalitate. Din punct de vedere spiritual toate au o logica, un sens. Chiar si vitregia sortii.

Check Also

De ce site-ul tau trebuie sa fie optimizat pentru telefoanele mobile

Iti aduci aminte cand ai folosit ultima data smartphone-ul? Sigur ca poti! Asta se intampl…