Home Personale Ofer consultanta

Ofer consultanta

1 min read
5
0
192

In limita cunostintelor (am ceva cunostinte nu te ingrijora) ofer consultanta gratuita pentru editarea sau crearea unei teme wordpress personale pentru blog/site.Pur si simplu iau o tema blank de aici si te ajut sa o faci conform gustului tau.Deja am ajutat un blogger cu o tema dar nu scriu asta sa ma laud.Vad o gramada de bloguri cu teme vechi de acum 2-3 ani de zile.Deja nu i-mi place ceea ce vad.Ma gasesti la pagina de contact,sau pe skype,numele contului il gasesti in sidebar.

De exemplu pot oferii aceasta tema unui blogger.

[symple_button color=”blue” url=”http://wpteme.info/” title=”Visit Site” target=”blank” border_radius=””]Demo[/symple_button]

Load More Related Articles
Load More By Bucur
Load More In Personale

5 Comments

 1. Scraf

  martie 15, 2013 at 10:13

  Bucur, ai putea sa te uiti putin peste tema mea si sa imi spui ce ai imbunatati? Si inca o chestie, la tema pe care o oferi bloggerilor, poti alinia putin mai bine butonul „Citeste mai mult” atunci cand articolul are thumbnail? Cand articolul nu are thumb, butonul este aliniat foarte bine, cand are thumb e cam aiurea.

  • admin

   martie 15, 2013 at 11:02

   ai dreptate asta nu am observat la pozitia butonului dar am rezolvat acum se vede ok cu sau fara thumbnail,cat priveste tema ta o sa ma uit un pic la ea si o sa-ti dau un email azi.

   • Scraf

    martie 15, 2013 at 11:20

    Arata mult mai bine, e super tema. Daca ai putea pune un panou de control prin care sa administrezi fonturi si alte caracteristici (printre care si un spatiu de reclama) as fi dispus sa platesc pentru o astfel de tema.

 2. SebiBu

  martie 15, 2013 at 20:59

  Cu siguranta apelez la tine, deocamdata sunt pe blogger.

 3. Lucian

  martie 16, 2013 at 10:08

  Si pot spune ca merge foarte bine tema 🙂

Check Also

Cum a construit o familie din Salaj o afacere apicola profitabila incepand cu doar 5 stupi

Pasiunea pentru apicultura a convins o familie din Salaj sa infiinteze, in 2003, prima lor…